Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hány évesen "engedik el" a "helyes pasi" keresését?
Gimiben, egyetemen még fontos hogy "helyes" legyen, jól nézzen ki. Utána ez változik valamit, mondjuk 30 éves kortól kezdve?
Mikortól nem szempont többé? Már akinek.
Soha nem engedi el a többség, és ez így van jól.
Minimum vonzónak kell találnunk a másikat ahhoz, hogy szóba álljunk vele.
Te vajon elengedted a csinos nőt?
Nem hiszem.
mindig fontos, hogy valamilyen szinten helyes legyen (legalabbis nekem tetsszen), de soha nem csak ez volt szempont.
nekem sose jottek be a kigyurt bajmosolyu szepfiuk, de azt nem tudom, miert kene elengednem, hogy vonzo legyen a parom. mindig olyannal jottem ossze, aki (szerintem) jol nez ki, most kapaszkodj meg: meg 30+osan is! emellett rengeteg minden mas is szamit, de olyannal sose jonnek ossze, aki fizikailag nem vonz. szerencsére nem
is vagyok raszorulva.
de visszakerdezek: ferfiak hany evesen engedik el a fiatal, tokeletes testu es gyonyoru arcu cicababa kereseset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!