Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy tánccal csajozni csak magas, helyes pasiként eredményes, amúgy egy iszonyú kínos erőlködés lesz belőle?
Mert ugye mindenki nyomja a dumát, hogy keress társas hobbit, ahol lehet ismerkedni (nyelvoktatás, tánc stb.)
Láttam hirdetést kizomba tánc oktatásra. Ez olyan stílus, ahol erősen "egymáshoz hangolódik" a két fél.
https://www.youtube.com/watch?v=m43JF5vBFGI
Nos én 169 vagyok, 52 kilóval és elég szar a mozgáskoordinációm (mivel egy reumatológiai betegségem is van, de mozogni tudok rendesen). Szűz vagyok lassan 30 évesen és életemben egyszer tanultam táncot (általánosban), de az is iszonyú cringy volt pedig messze nem a legjobb csajjal táncoltam.
Átfutott az agyamon, ha most egy visszamaradott alkatú pasiként ilyenre jelentkeznék (ahol lehet minden csaj magasabb lenne nálam), akkor vajon kinek mennyi kedve lenne egy ilyen genetikai selejttel együtt vonaglani?
Vagy erőszakkal osztják be azt, aki magának (nem akar) nem talál párt?
https://www.youtube.com/watch?v=hgefcBW611w
Az is milyen fura, hogy ilyen táncos videókban sose látni alacsony, sovány, nyikhaj pasit csak szívdöglesztő Armandokat.
Szerintetek van értelme ilyen helyen egyáltalán megpróbálni eljutni a friendzone-ig vagy totál kamikáze akció lenne az önbizalmamnak?
Képzelem, ahogy a csaj egy órán keresztül resting bitch face-el a padlót/falat bámulja (néha elmosolyodik ahogy összenéz egy 190 magas, sportos Alejandroval a vállam mellett), következő alkalomra meg már visszamondja a bérletét én meg táncolhatok a beugró 62 éves Juli nénivel, aki nyugdíjasként kedvet kapott egy kis táncikálásra.
Előbb jönnék össze Danny DeVito-val, mint Arnold Schwarzeneggerrel. Főleg, ha táncról van szó :D Adj bele mindent!
169 cm-vel nem lennél alacsonyabb minden lánynál, mert eleve 165 a női átlag magasság. Én alacsony nőként eleve nem is táncolnék 180+ partnerrel, mert nem a mellkasát kívánom bámulni egész idő alatt.
A sikered nem a magasságodtól függ tánc terén, hanem a stílusodtól. De szerinte a leírásod alapján argentin tangóznod kéne és nem kizombáznod.
4-es
Köszi, éppen nagy sóhajjal ezt akartam leírni. (Kivéve, hogy én az átlag férfi magasság feletti magassággal vagyok sújtva nő létemre.)
Ez valami táncos cuckold fantázia, amit leírtál? :D
Amúgy nem igaz, ha elmész egy ilyen rendezvényre, akkor láthatod majd, hogy sok jó alacsony táncos van, és hogy az általad emlegetett latin Alejandrok legtöbbször 165-175 cm között vannak.
4!
”169 cm-vel nem lennél alacsonyabb minden lánynál, mert eleve 165 a női átlag magasság”
És? A nők ettől jóval magasabbat akarnak.
9
A kérdésben tánc szerepelt, de marhára nem az a kérdező célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!