Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos 30-as férfinak jobban elnézik a nők, ha idősebbnek néz ki a koránál 4-5 évvel (nagy súlyok, erőlködés), mint annál, aki ennyi idősen pocakos (de korhű az arca)?
Inkább azért van elnézve (nekem), mert a sportos az egészséges életet él. Ettől függetlenül, persze, a pocakos is lehet egészséges és talán a genetikája miatt olyan, az nem is baj, csak ha elhanyagolja magát. Én sportoló lány vagyok, de attól még tetszenek a nem kockahasú pasik is. Hogy konkrét példát mondjak, amit te is érthetsz, szerintem TheVR Pisti (Youtuber) egész aranyos, nekem például a nevetése tetszett meg, ő se a vékony, izmos fajta. :)
Az hogy mennyinek néz ki, már más kérdés. Engem közel 19 évesen gyakran gondolnak maximum 16-nak a babaarcom miatt, és ismerek egy 31 éves pasit, akit nem néznél többnek 22-23-nál. De van egy másik 30-32 éves csávó, aki a legjobb indulattal is 15 évvel idősebbnek néz ki...
Ha szerencséd van és normális nőt találsz, ő nem fog foglalkozni a külsőségekkel:)
Néha behalok az itteni kérdéseken....
De komolyan neked ,hogy van időd ilyeneken gondolkodni???Ilyen marhaságokon és értelmetlen sz@ rokon..
Neked ez a legnagyobb gondod?
Na jó én leléptem innen...inkább iszok pár whisky-szódát.... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!