Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőnek valóban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnek valóban a magas, sportos, sötétbarna, rövid hajú, barna szemű férfiak a zsánerei?

Figyelt kérdés
Ez valamiért beivódott a köztudatba. Vajon az itt válaszoló hölgyek meg tudják ezt erősíteni vagy zömében cáfolni fogják?

2017. márc. 29. 12:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a magas, vékony, sötétbarna hosszú hajú férfiak. A többiekről nem tudok nyilatkozni.
2017. márc. 29. 12:35
 2/22 anonim ***** válasza:
89%

Igen ez általában tetszik a nőknek. Én sokáig azt hittem, hogy a nők oda vannak a szőke és világos szemű férfiakért de kiderült hogy általában egyáltalán nem tetszik nekik.

A sötét haj és szem a nyerő.

2017. márc. 29. 12:36
 3/22 anonim ***** válasza:

Nekem a nalam valamivel magasabb de maximum!! 185 centis ferfiak (parom 175, en 170), hosszu haju (a rovidet nem szeretem, lehet akar csak felhosszu is de a rendes hosszu is bejon, csak apolt legyen), szine mindegy de inkabb vilagos, mint sotet, a szemszin is mindegy de a zold a kedvencem, es a vekony de szalkas, szoval nem az ehezo ropi alkat jon be.

Na nekem kb ilyen a zsanerem :D A finomabb arcvonasok jobban bejonnek, mint a kemenyek. Paromnak nagyon szep arca van es hosszu szempillai :D

2017. márc. 29. 12:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem! Nem kell magasnak lennie mert alacsony vagyok, nekem a 160 cm is magas! A hajban szeretem a feketét, a szőkét, de a többi szin is jó. A haj hosz az attól függ hogy áll az adott illetőnek, de nekem a legjobban az a haj hosz tetszik ami az emos fiúk ak van. A szem színből a kedvencem a kék, viszont édes mindegy hogy milyen a srácon ha szeret, tisztel és becsül engem.
2017. márc. 29. 12:39
 5/22 anonim ***** válasza:
42%
Nekem biztos nem. Csak a világos hajú, világos szemű magas pasik jöhetnek szóba, a rövid haj nem feltétel, a sportosság se kötelező.
2017. márc. 29. 12:39
 6/22 anonim ***** válasza:
4%
Nem ez a lényeg, hanem hogy legyen elég pénze.
2017. márc. 29. 12:40
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ugyanúgy tetszenek a világos, szőkésebb hajú pasik. A barna szemet nem szeretem, inkább kék vagy zöld. Nem kell, hogy sportos legyen, de azért a két véglet se (giliszta-disznó :D). Magasság azért fontos, mert én is magas vagyok. De nyilván ha 160 centi lennék, nem lenne elvárás a pasitól a 180+.
2017. márc. 29. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
A 4. Vagyok, kihagytam a test alkatot, nem kell kigyúrtnak lennie, de ne is legyen elhízva, ne legyen olyan vékony mint a kis újjam, ne látszodjon ki a bordája!!
2017. márc. 29. 12:42
 9/22 anonim ***** válasza:
Én inkább a szőkésbarna hajat kedvelem, magasság tekintetében pedig annyi az igényem, hogy legyen 5-6 centivel magasabb nálam. A többi viszont nagyjából stimmel, annyit még hozzátennék, hogy a borostáért/szakállért odavagyok.
2017. márc. 29. 12:43
 10/22 anonim ***** válasza:
59%
Már megint ezek a hülye kérdések, és szerintem itt most sorozatban ugyanaz az ember teszi fel a kérdéseket. ne legyünk már komplexusosak könyörgöm! A kiállás a lényeg a fiúnál, nem pedig a külső!
2017. márc. 29. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!