Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kövér férfinak több energiát időt kell befektetnie mint egy sportos pasinak hogy csínos barátnője legyen?
Figyelt kérdés
Pénz nélkül értettem2017. ápr. 12. 15:12
1/18 anonim válasza:
Igen,mivel sokat kell sportolnia ahoz ,hogy ő is sportos pasi legyen és ugyanazok legyenek az esélyek. S azt még kiemelném ,a kérdésedből kiindulva ,hogy azért az ÉSZ mint olyan,hát az sem árt.
2/18 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyen testi állapotra gondoltam
2017. ápr. 12. 15:18
3/18 anonim válasza:
igen! Mármint még kövér a férfi addig esélye sincs labdába rúgni a sportos, vagy leginkább vékony férfi konkurenciája mellett.
4/18 anonim válasza:
Egy lapos nőnek több energiát, időt kell befektetnie mint egy bögyös-faros nőnek, hogy párja legyen? -Igen!
5/18 anonim válasza:
Fogd fel úgy, hogy a sportos férfinak is ugyan annyi energiát kell befektetnie, csak annak egy (nagyobb) része megy el a sportra és egy másik (kisebb) része a csajozásra.
6/18 anonim válasza:
Egy ronda kövér férfi miért akar maga mellé csinos barátnőt?
7/18 A kérdező kommentje:
Egy ronda kövér férfi miért akar maga mellé csinos barátnőt?
Talán mert a vonzalmat nem lehet tudatosan befolyásolni......és fogyni meg nem tud
2017. ápr. 12. 16:28
8/18 anonim válasza:
Miért kérdéseget nyomatod az edzés helyett? Menj ki futni minden nap fél órát a utcára. Olyan nem létezik hogy nem fogysz ha igazán akarsz!
Kövéren (de még 80-90 kilós csak pár kiló túlsúlyal) sem lehet szép barátnőt találni.
9/18 anonim válasza:
Lifetilt.hu. Magadra fogsz ismerni.
10/18 anonim válasza:
"...és fogyni meg nem tud"
Ez a legnagyobb önbecsapás, hazugság.
Egy barátom szólt be nekem, mert én is ilyeneket mondtam régebben, hogy "Auswitz-ban nem voltak kövér emberek". Lehet, hogy durva, de igaz.
Én 130 kg-ról fogytam le 95-re, 1 év alatt. Tudom, hogy közhelyes, de életmódváltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!