Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos kinézetű pasi mit akarhat egy kövér lánytól?
Figyelt kérdés
Én vagyok a kövér lány (176 cm/80 kg), és most egy pasi, akivel egy szülinapon ismerkedtem meg, látványosan udvarol a fb-on.
Nem értem mit akarhat, az ő külsejével csinosabb lányokat is kifoghatna. Az igaz, hogy sportolok, nem vagyok az a szétfolyós kövér, de akkor is...
Lehet, hogy eddig átverték a barátnői, vagy rossz tapasztalatai lehetnek, és egy kövérből ezeket nem nézi ki?
2016. júl. 15. 18:54
1/16 anonim válasza:
Gondolom jól meg akar dugni téged.
2/16 anonim válasza:
Akkor én is feldobok egy kérdést,42éves 186centis 90kilós pasi vagyok,mit akarhat egy Babaarcú 29éves gyönyörű anyuka tőlem!?Pedig csóró is vagyok!
4/16 anonim válasza:
Van az úgy, hogy túllátnak a küllemen.
5/16 anonim válasza:
Igaz, nem látom alakod, de nekem amit írtál, egyáltalán nem kövér. A mai, divat szerinti csont, bőr lányoktól kiráz a hideg. Ez, nem attól függ, hogy én hogy nézek ki. 50 kiló, vagy 150 lennék, vagy egy kigyúrt, sportos, akkor is az ilyen lányok jönnének be. Szóval, simán elképzelhető, hogy bejössz neki.
7/16 Mumusan válasza:
Nem minden a külső. Meg sok pasinak bejön ám a húsosabb nő. :)
8/16 anonim válasza:
Lehet hogy te vagy a zsánere. Ennyi.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy én lennék a zsánere, a volt barátnője átlagos testalkatú volt.
2016. júl. 15. 19:25
10/16 anonim válasza:
Talán komoly kapcsolatot? Talán látja, hogy a gazellatestű lotyók mind felszínes ostoba szutykok? Talán pont benned találta meg, amit belsőre keresett a lányokban? Nem tudhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!