Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kövér férfinak több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér férfinak több energiát időt kell befektetnie mint egy sportos pasinak hogy csínos barátnője legyen?

Figyelt kérdés
Pénz nélkül értettem
2017. ápr. 12. 15:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#10- Az szép!

Kérdező lehet fogyni nem tudsz de izmosodni?

Kis otthoni futás,bringa,torna ....

2017. ápr. 12. 16:53
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Inkább lusta vagy a fogyáshoz kérdező.
2017. ápr. 12. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Az olcsó fejű, plázatöltelék nők közében biztos. Mennyire unalmas, hogy egy nap 100szor ezt kell olvasni.
2017. ápr. 12. 17:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"talán mert a vonzalmat nem lehet tudatosan befolyásolni......"

Igen, ez a nőknél is ugyanígy működik.

2017. ápr. 12. 17:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez most troll kérdés, vagy valaki tényleg komolyan gondolja.
2017. ápr. 12. 17:57
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Na,ezért nem választok már magamnak magyar pasit! 80%uk csak elvárni tud,mást nem.
2017. ápr. 12. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok minden a belsőn múlik. Nekem van egy barátom, aki elég mackós, és iszonyat jó fej, okos, kedves, közvetlen, és nagyon csinos barátnője van :) önbizalomból nincs hiánya a srának :D nem az a lusta fajta pasi, azért azt leszögezem.
2017. ápr. 12. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy valaki nem tud fogyni. Még a cukorbetegek, inzulinrezisztensek, hormonproblémától szenvedők is tudnak fogyni megfelelő diéta és mozgás segítségével. Legalább magadnak ne hazudj.

Nem azért nehéz az ilyen embernek nőt szerezni, mert kövér, hanem mert

1. lerí róla, hogy lusta, akaratgyenge, kényelmeskedő, önsajnaló, elutasító, irreális elvárásokat támasztó rinyagép

2. a legtöbb nőt nehéz átcsapni a "nem tudok fogyni" szöveggel. Kábé szembe röhögnélek, ha ilyet mondanál nekem. Én is tudok fogyni. Néha kínkeservesen, sok lemondással, de tudok.

2017. ápr. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!