Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok milyen tanfolyamra, közösségbe, sportos elfoglaltságra, klubokra (nem diszkó) érdemes járni ha lányokkal szeretne az ember ismerkedni?
Igen, ez az, amit mindig, mindenkinek ajánlok, ahelyett, hogy a Gyakorin siránkozna, vagy átkozódna a magányossága miatt.
A másik, hogy bátran ismerkedni kell azokkal a lányokkal, akik elsőre nem tűnnek vonzónak. Pár nap után, amikor megszokod a vonásait, rájössz, hogy van benne szépség, és ezek között a lányok között csodás párkapcsolati gyöngyszemekre lelhetsz. Ragaszkodóak, igyekvők és hálásak. Megjegyzem, hogy hanyatt fekve az arcvonások átalakulnak, kisimulnak. És most nem ironizálok!!
En hulàra és zumbàra jàrok, de szerintem a salsa es a bachata az példàul, amire gondoltak. Vàgj bele. Ha nem jössz össze senkivel, még akkor is sok barátnőt szerzel, akiknek tovàbbi baràtnős kapcsolatai vannak.
Én szoktam még gerinnctréningre is jàrni, ott is csak nők vannak. Ez meg meg ràadasul elég hasznos is, ha pl. ülömunkàd van, vagy fàjni szokott a hàtad/derekad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!