Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jöttetek már rá hogy felesleges volt valaki után teperni? Tanulságos volt?
Amikor valaki érdekel, meg tetszik, és akarsz valamit tőle, de aztán sok erőlködés után rájössz, hogy nem is volt értelme, mert nem olyan, mint ameliyennek elképzeltétek.
Tanultatok belőle?
Volt 2×. Az egyik esetben a csaj a számomra majdnem tökéletes kategóriába esett, szerelmes voltam belé, de rájöttem, hogy egy kis ribi (nem akarok obszcén szavakat leírni)... amúgy páran úgy is hívták, hogy R×b×nc!
Talán nem véletlenül. Második alkalommal a lány szépsége fogott meg, de sajna olyan volt mint egy Ming-váza.
Kívülről szép és törékeny; belülről semmi, csupán az önszemélyiség egy elfeledett szikrája.
Volt...még mindig tart. Fél éve próbálok elfelejteni valakit, de az a baj, hogy a sok elutasítás ellenére sem ábrándultam ki belőle, pedig akkor milyen könnyű lenne :/
Rájöttem, hogy nem elég ha átlapozom ezt az oldalt az életemben, hanem ki is kell tépjem, különben hajlamos vagyok rá, hogy újra fellapozzam. Ezzel meg csak saját magamnak okozok újra és újra fájdalmat ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!