Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelt kérdés

#szűz #prostituált #Szűz 30as
2021. dec. 1. 14:31
 81/93 A kérdező kommentje:

79. "Ha pedig senkinek nem kellesz, Csak ha fizetsz érte, akkor ott a hiba a te készülékekben van." Vagy a pofátlanuk magas anyagi elvárásokban a nők részéröl.

"A prosti nem oldja meg a problémát."

Nem de szüzen meghalni se kellemes.

2021. dec. 19. 19:40
 82/93 anonim ***** válasza:
91%

"Nem de szüzen meghalni se kellemes."

Én inkább úgy mondanám nem érdemes

2021. dec. 19. 20:50
 83/93 anonim ***** válasza:
92%

"Ha pedig senkinek nem kellesz, Csak ha fizetsz érte, akkor ott a hiba a te készülékekben van."

Milyen könnyű ezt odavágni egy szerencsétlenebb helyzetűnek... Igen, a mi készülékünkben van a hiba, nem vagyunk vonzóak. Akkor forduljunk fel szex nélkül? Én nőként vagyok ebben a helyzetben, lassan 8 éve b*szatlanul, ebből kifolyólag nem is tudom egy pillanatig sem elítélni a prostizó férfiakat. Könnyen magyaráz, aki nem "nélkülözte" végig az egész fiatalságát... Nem véletlenül rakta Maslow bácsi sem a piramis aljára a szexet IS mint alapvető szükséglet...

2021. dec. 19. 21:58
 84/93 anonim ***** válasza:
34%

Besz.rok

Már nők is vannak a sorainkban?

A végén még összezavarodik a sok arrogáns pitsa

2021. dec. 20. 00:51
 85/93 anonim ***** válasza:
100%

83#

Amúgy régóta látni itt a kommentjeidet.

Hogy a fenébe nem jött össze neked semmi innen?

Ez nem felajánlkozás akar lenni részemről, csak tudom hogy sok csávó irogat ilyen szándékkal, és nem értem hogy nem jött össze egyik sem?

Vagy félős vagy vagy elég válogatós, vagy ijesztően nézel ki

Csak kíváncsi vagyok

2021. dec. 20. 00:58
 86/93 anonim ***** válasza:
69%

85: Innen? Viccelsz? Persze, néha jön egy-egy üzenet, de az a kategória, akinek teljesen mindegy, annyira elkeseredett már, hogy mindenkire ráír, akit nőnek sejt. Ennek egy altípusa, aki kifejezetten a rondaságomra és az ebből adódó sikertelenségemre megy rá, gondolja, egy ilyen nőnél nyert ügye van, hisz annak is örülhet a nyomorult pitsa, hogy egyáltalán szóra méltatja valaki.

Attól, hogy ronda vagyok, teljesen ostoba még nem. Annyit én is be- és átlátok, hogy ilyen alappal, amit fenn vázoltam, nem indulhat/indítható még egy lazább kapcsolat sem. Hadd ne kelljen már tételesen felsorolni, hogy miért nem... Ez még bőven nem a válogatósság vagy indokolatlan félősség szintje, egyszerű józan ész. A kinézetem mondjuk ijesztő, tény, de azt sem itt, sem semmilyen online felületen nem láthatja senki.

2021. dec. 20. 01:41
 87/93 anonim ***** válasza:
100%

86#

Te nagyon el vagy tájolva a gyakoris ismerkedés kapcsán!

Nyilván nem kell minden ócska levélnél rohannod az illetőhöz hogy dugjál végre, nem erről beszélek. Arról van szó hogy azt írod: "Innen? Viccelsz?"

Én is jópárszor ismerkedtem itt, és jópár embernek komoly kapcsolata is alakult innen, így ezt a módot a te helyzetedben így elvetni hatalmas hiba. Igényesen válogatnod kell neked is, de elvetni nem szabad az itteni ismerkedést, mert akkor a te esetben garantált hogy nemcsak az utóbbi x éved lesz magányos, hanem a többi is. Ez a hozzáállásodról szól, ami alapvetően határozza meg az esélyiedet.

És nem ismerkedési céllal írtam, azért írtam nyilvánosan hogy ne értsd félre, én sem szeretem a kétségbeesést kihasználó ismerkedéseket, vagy az önmagukat csúnyának tartó csajok szex miatti füzögetését. De te ahogy látom mindent elutasítanál itt, nemcsak a durvább közeledést

2021. dec. 20. 10:35
 88/93 A kérdező kommentje:
87. El ne hidd hogy ö nő, csak álcázza magát.
2021. dec. 20. 12:11
 89/93 anonim ***** válasza:
62%
87: Elfogadom, hogy előfordulnak sikersztorik itt is, de abban biztos vagyok, hogy azok eleve máshogy indulnak. Nem az az alap, hogy a delikvensnek fogalma sincs semmiről engem illetően, egyetlen kapcsolódási pont van, az pedig a pocsék kinézetem és annak "következményei". Erre nem lehet építeni. Aki ennek apropóján ír, azzal valami nem stimmel. Vagy magával az emberrel, vagy a szándékával, rosszabb esetben mindkettővel. Nincs miből "igényesen válogatni" tehát. De nyilván nem is ezen próbálkozók elutasítása miatt garantált a további apácaság. Kicsit is vonzó, valamire való nő nemhogy a gyk-ra, hanem úgy általában semmilyen netes vacakolásra nincs rászorulva, "elkel" élőben, méghozzá különösebb erőfeszítés nélkül.
2021. dec. 20. 19:02
 90/93 anonim ***** válasza:
5%

89#

Továbbra is katasztrofális a hozzáállásod!

Abból kell ugye kiindulni hogy te mit kapsz itt. Hát amit kapsz az nyilvánvalóan leginkább kanos szerencsétlenek üzenetei hogy kipróbáljanak, ezt aláírom.

De ez még nem azt jelenti hogy csak ilyenek léteznek, és azt sem jelenti hogy neked várnod kellene a privátokra. Az én itteni ismerkedéseim zömében tudod hogy indultak?

A csajok írtak rám, néha egészen jó csajok mondjuk mert tetszett nekik a hozzászólásom stb. Ezek a beszélgetések alakultak ismerkedéssé, amiket nők kezdeményeztek, ha én kezdeményeztem, általában választ sem kaptam. Ezzel arra akarok célozni hogy az itteni sikeres ismerkedésnek az a legfontosabb feltétele hogy te nőként is AKARJÁL ismerkedni, akár kezdeményezve is, mert akkor olyan emberekkel beszélsz aki neked tetszik meg stílusra, és nem téged szúr ki egy akárki. Mivel a férfiak elég elfogadóak ilyen téren (mint ismerkedés) ezért nem kell túlzottan elutasító hozzáállással számolnod.

Hogy te nőként ilyen sikertelen vagy az általában az ilyen hozzáállás eredménye amit nálad is látni, az elutasító passzív hozzáállás, ami egy nagyon jól kinéző nőnél működik persze, de egy előnytelen külsejű nőnél nem!

El kell fogadnod az adottságaidat, miközben fel kellene ismerned azt is hogy milyen lehetőségeid vannak ilyen adottságok mellett! Ha odateszed magadat akkor igenis sikerülni fog, mert nő vagy és a férfiaknak nő kell. Ha nem teszed oda magad, akkor az adottságaid (vagy azok hiánya miatt) nem fog sikerülni, még nőként sem.

Ennyi a titok

2021. dec. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!