Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelt kérdés

#szűz #prostituált #Szűz 30as
2021. dec. 1. 14:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
90: Ez alapján az eredeti kérdés inkább az lehetett volna, hogy ha már ennyire nem kellek a kutyának sem, akkor miért nem nyomulok rá itt valakire (vagy bárhol). Többek közt pont azért, mert elfogadom az adottságaimat és felismerem a lehetőségeimet; ilyen nő senkinek sem kell. Nem, akkor sem, ha kvázi erőszakosan tukmálja rá magát valakire. Ha egy jó nő bedobja magát (nem mintha szüksége lenne rá, de tegyük fel), annak persze, hogy örülnek a férfiak. Ha egy szar nő teszi ezt, az végtelenül taszító, attól iszonyodnak. Egyébként anno a főiskolán szem- és fültanúja is voltam egy ilyen esetnek. Szerencsétlen nyomi kiscsaj, kb. hasonló kaliber, mint én, volt olyan h*lye, hogy próbálkozott. Le lett alázva a francba, ahogy azt kell, közölték vele, hogy cicuka, ne viccelj már, azért tudjad már, hogy hol a helyed... Úgy nem lehet, vagyis nem érdemes kezdeményezni, hogy tisztában vagyok vele, hogy kevés vagyok, hogy sem szexuálisan vonzó testet/külsőt, sem érdekes, tartalmas, szórakoztató társaságot nem tudok nyújtani, alárendelődni és "szolgálni" pedig hajlandó nem vagyok. Ha pedig az itteni ismerkedésre térünk vissza, itt ráadásul 99%, hogy van legalább 100 km távolság is vagy még több. Ja, tudom, nem kellene számítania... De, számít. Normális esetben nem is kell "világgá mennie" az embernek, hogy szexhez jusson vagy társat találjon. Ha valaki ebben látja a megoldást, az valószínűleg csalódni fog, mert aki nem kelendő helyben, az pl. 100 km-rel távolabb sem lesz az ellenkező neműek álmai netovábbja, pont ugyanúgy nem fog kelleni ott sem.
2021. dec. 21. 09:30
 92/93 anonim ***** válasza:

91#

Talán túltoltuk ezt a vitát itt

De megpróbálom befejezni. Az ilyen általad leírt próbálkozásokból én is láttam már, persze kivétel nélkül elcseszett célcsoport-választás volt. A lényeg hogy jól meg kell válogatni hogy élőben kire nyomulsz kire nem. Amikor valami szépfiút szemeltek ki magatoknak, vagy csak olyan srácot aki pont nem vevő rád, akkor garantált a bukás. De elég sok ilyen előnytelen külsejű nönek van párja ahhoz hogy tudjuk: ha nehéz is de nem lehetetlen nektek a pártalálás. Az itteni ismerkedéshez való hozzáállásod tükrözi legjobban azt hogy ezzel van a baj.

Persze ha egy eldugott faluban laksz, akkor elég sanszos hogy akivel ismerkedsz távol él, de ezzel takarózva hárítani ezt a lehetőséget inkább kifogás.

Nagyon látszik hogy egyszerűen a félelem miatt már nem vagy nyitott sem az ismerkedésre, és emiatt maradtál így. Sajnálom persze, de valahol érthető.

Mindenesetre sok szerencsét!

2021. dec. 21. 10:29
 93/93 anonim ***** válasza:
72%
Augusztus óta járok egy 19 éves prostihoz, ma is épp tőle jöttem haza. E”Mindenféle elfogultság nélkül mondom, hogy ezerszer egyenesebbnek és korrektebbnek tartom őt, mint a mai nők nagyrészét.
2021. dec. 21. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!