Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29-30
Nem akarom kétségbe vonni a véleményeteket, de szükség volna pár információra veletek kapcsolatban
Ti férfiak vagytok, és voltatok már valaha prostituáltnál?
Ezek a kérdések megválaszolása után a szavaitoknak akár lehet hitele, ha már legalább van tapasztalatotok ezen a téren.
Az maga a szörny akinek nőként prosti kell
32#
A szavahihetőséged megdőlt, de köszönöm az őszinteségedet!
A lényeg az hogy neked csupán egy negatív sztereotípia él a fejedben, amiben a prostizó férfi egy érzéketlen állat.
A sztereotípiád hamis, de nem akarlak meggyőzni arról hogy ez a dolog helyes. Mert prostizni tényleg nem helyes, prostizni undorító és elfogadhatatlan. Akármennyire is gyűlölöm, mégis ez jut nekem amióta felnőttem, és mivel nem kívántam szűzként leélni az életem, ezért ezt az undorító módot választottam a szexualitas megélésének.
Nem ugyanaz mint rendes partnerrel lenni, és nem adja ugyanazt, nem ad intimitást (bár ennek révén ezt is sikerült átélnem), és nem tanít meg örömöt okozni a nőnek (sosem lehetek biztos benne hogy az orgazmusa valódi volt, legtöbbször biztosan színlelt, pedig néhányszor elég őszintének tűnik)
De ez nem jelent érzéketlenséget, és nem jelent igénytelenséget a nő örömeire. Ezt a részét határozottan visszautasítom.
A prostizás pusztán a vesztes létformát garantálhatja a nők terén egy férfiról, de nem azt hogy nem érdekli a nő, és a partnere öröme. Prostizós férfiként én például túl sokat is foglalkoztak ezzel, pedig nem igazán szabadna. Nem is szabad túl jónak lennie egy ilyen eggyüttlétnek, mert akkor kötődni kezd az ember. De ez nem jelent érzéketlenséget. Csak az tudhatja ezt aki volt ilyen helyzetben, vagy legalább volt prostituáltnál életében. Aki nem volt, az mégis mit tudhat erről?
33.
Nem annyira értek egyet. Jó pasit is ismerek (minden hónapban másik nője van amúgy, tehát a párkapcsolati kultúrája neki is 0), aki prostizott, mert kíváncsi volt, és mert egy telefonhívásra átmegy a fullos nőci és beterpeszt neki. El tudom képzelni, hogy egy normálisan kinéző nő is elmegy egy fullos pasihoz aki orrba-szájba kényezteti. Miért is ne? :D
34.
Húha. Hát, a kérdés alapján véleményt kellett formálni valakiről 3 darab információ alapján. 30 éves, férfi, szűz VAGY prostihoz jár, és ennyi a szexuális tapasztalata. Ez nem egy túl árnyalt kép, tehát a válasz is ilyen lesz. Előítéletes, ha úgy tetszik. Ezért hoztam fel inkább példának valakit, akit ismerek közelről, tudom milyen, mert így talán egyszerűbb válaszolni egy semmilyen kérdésre, hogy miért van olyan véleményem, amilyen.
35.
"A lényeg az hogy neked csupán egy negatív sztereotípia él a fejedben, amiben a prostizó férfi egy érzéketlen állat" Hát, ez sem igaz. Mint írtam, a példában megnevezett ember A HAVEROM. Szerinted, barátkoznék valakivel, akiről így vélekedek? Nem egy érzéketlen állat, nagyon is jó ember, rengetegen kedvelik a munkahelyen, igazi társasági, humoros srác, CSAK A NŐKHÖZ NEM ÉRT (nagyon maximum haverkodni tud velük, NŐKÉNT kommunikálni velük kicsit sem), és 0 a szexuális kultúrája. Ennyi. Szerintem ezen kívül, egy szóval nem szidtam, úgyhogy nem kéne valótlant állítani.
36#
Akiről azt írod hogy 0 a szexuális kultúrája (mintha pontosan ismernéd ugyebár, pedig nem te dugtál vele, tehat fingod sincs a haverod szexuális kultúrájáról) arról azt is allítod hogy egy érzéketlen állat, mert ez azt jelenti. Azt írod ezzel hogy nem is érdekli a srácot hogy mit okoz a nőnek (mert ugye ott nem ez számít) de ezt te nem tudhatod. Csupán előítéletből állítod hogy semmit nem ért, és érzéketlenül bánik a nőkkel az ágyban.
Persze túl sok jót nem tanul egy prostinál, de ez a szexuális kultúra a férfi jelleméből fakad, nem csak a tapasztalatokból.
Tehát viselkedhet akárhogyan, tr pedig eleve beskatulyázod az illetőt valami botrányos barom kategóriájába, mert nincs rendes tapasztalata. Aztán még az is előfordulhat, hogy sokkal érzékibben bánna a nőddel az ágyban mint te, ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!