Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelt kérdés

#szűz #prostituált #Szűz 30as
2021. dec. 1. 14:31
 71/93 anonim ***** válasza:
38%
69: és arra mi a garancia, hogy te a volt kapcsolataidból a pasiaid révén nem vagy hordozója valami nemi betegségnek? Csak mert ha a pasiaidnak volt annyi esze, hogy nem beszélt a múltjaról, és úgy élvezte tele nap mint nap a puncidat, te is lehetsz ám beteg. Nem kell ahhoz prostihoz járni, egy egyéjszakás tindermatchtől is ugyanúgy elkaphatsz bármit. Arról nem is beszélve, hogy az óvszer nem nyújt 100%os védelmet, egy sima csókolózás vagy nyalás után is elkaphatsz bármit.
2021. dec. 19. 14:08
 72/93 A kérdező kommentje:
69. Ha nem automatikusan a jóba akarnátok csak beleülni, akkor nem kéne a férfiaknak ilyesmihez fordulni fiatalon.
2021. dec. 19. 14:48
 73/93 anonim ***** válasza:
50%

"Én a magam részéről szánalmasnak, és igénytelenségnek tartom a prostizást, ezért ilyen szintre süllyedt egyénekkel nem kezdenék"

Én a kövérséget tartom igénytelenségnek. De azért minden kapcsolatot nem szakítok meg valakivel csak ezért.

Ugyanakkor remekül alátámasztod azt hogy miért tilos veletek őszintének lenni, úgyhogy nem is baj hogy megírtad a véleményedet.

Látjátok magatok is srácok mihez vezet az őszinteség a nőkkel?

2021. dec. 19. 15:24
 74/93 anonim ***** válasza:
93%

Így van, csak az olyan hülyék őszinték a lányokkal, mint amilyen én voltam tavaly.

Azért nem fogják sohasem megérteni a mi helyzetünket a nők, mert őnekik teljesen máskor van a fénykoruk a párkeresésben. Ők 18-25 között a legkapósabbak, és hacsak egy kicsit is kinéznek valahogy, naponta minimum 5 ajánlatot kapnak pasiktól párkapcsolatra, szexre egyaránt. Ezzel ellentétben egy srác akkor lesz vonzó a nők körében, ha stabil anyagi és érzelmi egzisztenciát tud felmutatni, ami valljuk be, hacsak nem millárdosok a szüleid, 18 éves korodra még elképzelhetetlen. Ha kibirjuk kb 30 éves korunkig úgy, hogy keményen odatesszük magunkat, és kialakítjuk a saját életünket, akkor leszünk kapósak, de a hormonok bennünk ugyanúgy tombolnak a tini és huszas éveinkben. Lehet persze azt is csinálni, hogy 2-3 évig nagylábon éljük az életet, minden nap buli, disco, kettesével dugjuk a csajokat, csak aztán meg azért leszünk meglőve, mert a tanulást elhanyagoltuk, esélyeket elengedjük, és max egy utolsó csöves pultos lesz belőlünk egy romkocsmában...

Szóval könnyű a nőknek úgy osztani az észt, hogy igazán semmit nem kell nekik letenni az asztalra, csak náluk van a punci, és ez elég a sikerhez... De az ilyen nők felettem ne törjenek pálcát.

2021. dec. 19. 15:38
 75/93 anonim ***** válasza:
79%

"Így van, csak az olyan hülyék őszinték a lányokkal, mint amilyen én voltam tavaly."

Ja, meg azok, akiknek nincs ilyesfajta takargatnivalójuk. Vagy azt akarod bemesélni, hogy mindenki prostizott már, meg hasonlók? :D

"Ők 18-25 között a legkapósabbak, és hacsak egy kicsit is kinéznek valahogy, naponta minimum 5 ajánlatot kapnak pasiktól párkapcsolatra, szexre egyaránt."

Én 28 éves korom körül lettem a legkapósabb, most 30 vagyok, szóval nem érzem át.

Sokkal jobb pasik érdeklődnek irántam, mint mondjuk 20 évesen.

Nem mintha számítana, mert 8 éve kapcsolatban vagyok.

"Ezzel ellentétben egy srác akkor lesz vonzó a nők körében, ha stabil anyagi és érzelmi egzisztenciát tud felmutatni"

A párom 19 volt, amikor összejöttünk, és semmi nem volt neki a csupasz s_eggén kívül. Viszonylag szegény családból származik, esélye nem volt arra, hogy a szülei támogassák, épphogy azt tudták állni, hogy tanulhasson, koliban lakjon, és azt is úgy tudták, hogy hó végére már konkrétan éhenkórász volt. Mégis nagyon szerettem, soha nem hagytam volna el, pedig én módosabb családból származok és még idősebb is vagyok 3 évvel.

A közös életet, egzisztenciát együtt építettük fel. Mindketten építettünk karriert az évek során, így már meg tudunk élni átlag feletti színvonalon, de mindketten valamivel rosszabbul élnénk a másik nélkül.

Szóval nem, nem mentem a pénzre soha, és nem vártam a férfitól semmi olyat, hogy beleültessen a "készbe". Egyáltalán nem azt kerestem a leendő páromban, hogy mit tud nekem nyújtani anyagilag, bőven elég volt, ha hasonló jövőképe volt, mint nekem, ami annyit jelent, hogy megtalálja, miben jó, nem büdös neki a munka és hajlandó fejlődni. Én is ezt teszem.

Engem nem érdekelt az sem soha, ha egy fiatal férfi tapasztalatlan a nők terén, nem nagydumás, nem túl magabiztos, mivel nem szorultam soha vezetgetésre, irányításra, és nekem teljesen rendben van, ha kiegédszítjük egymást, és egymás mellett "növekszünk". Érzelmileg nekem mindig is bőven elég volt, ha értelmes, jó meglátásai vannak, képes meghallgatni és együttérezni és képes a saját hibáiból tanulni és évről évre fejlődik a személyisége. Ugyanezeket elvárom saját magamtól és én is megadom a páromnak.

Viszont, azt soha nem tudnám elfogadni, ha hazudozik, sem pedig azt, hogy prostizott. Ha mondjuk bevallja, hogy fiatalon kis h.ülye volt, és 1-2x kipróbált fizetős lányokat, de már bánja és felfogja, hogy mi ezzel a probléma, afelett szemet tudnék hunyni, ha minden más rendben van vele. De ha ilyen nőellenes hozzáállása van, és személy szerint nekem mondana olyanokat, hogy az sem jobb, hogy engem x pasas "elintézett a disco WC-ben", akkor nem tenné zsebre az alázást, amit kap cserébe.

Nekem alapvető problémám a prostizással az, hogy aki ilyen nőhöz megy szexért, annak teljesen rendben van, ha a másik csak pénzért, vszeg undorral vagy semlegességgel létesít vele együttlétet. A szex számomra a legintimebb dolog, és nekem taszító, ha valaki úgy is élvezi, ha a másik nem. Ennyi, ezen nem fogok változtatni, nem is tudnék. Valószínű, hogy nekem teljesen mást jelent a szex egy stabil, 8 éves, nem megalkuvással, hanem szeretettel teli kapcsolattal a hátam mögött, mint annak, aki még addig sem jut el, hogy valakivel őszinte kapcsolatban összefűzze az életét. Még ha el is romlana a kapcsolatom és szakítanánk a párommal, akkor sem változna az értékrendem.

Teljes joggal várom el az őszinteséget, valamint az egyikünknek sem jó, ha ilyen különböző értékrenddel vágunk bele, és neki hazudoznia kell. Van olyan nő, akinek nem olyan a hozzáállása, mint nekem, nem tudom, miért nem őket keresitek inkább, minthogy olyanoknak hazudozzatok, akiknek a ti múltatok, életmódotok nem fér bele. Illene tiszteletben tartani a másikat.

Én is teljesen nyílt lapokkal játszottam ismerkedéskor mindig is, semmi szégyellnivalóm nincs. Nem volt egyéjszakás kalandom, sem szexkapcsolatom, nem voltam felelőtlen, még csak nem csókolóztam csak úgy random, bulihelyen senkivel, nem használtam ki senkit, nem másztam senkinek a pénzére. A párom előtt 2 kapcsolatom volt, amiknek vége lett, mert nem működtek, ennyi.

Szerintem nem nagy elvárás az, hogy aki prostizott és szerinte ez rendben van, akkor hagyjon engem békén. Szóval nekem tökéletesen megfelel az őszinteség, akkor már az elején, békében elválhatnak útjaink és kereshetünk mást, akivel jobban passzolunk.

(Szerencse, hogy nem vagyok abban a helyzetben, hogy ezzel foglalkoznom kelljen, remélem nem is leszek már soha, hanem a párommal maradhatok a sírig.)

2021. dec. 19. 16:48
 76/93 anonim ***** válasza:
38%

Érdekes, hogy itt a gyiken valahogy mindenki keresztény szűzkislánynak állítja be magát, aki saját erôből átlag feletti szinvonalon tud élni, de ha kimegyek az utcára, legalább 10 lengetöltözetű mellkidobó forrónadrágos pitsa jön velem szembe.

Mégegyszer mondom: én voltam az, akinek hónapokon keresztül hatudoztak, hogy nekem mindent elnéz, elfogad, csak meséljek a múltamról, és amikor őszinte voltam (mert addig sem kamuztam, hanem megmondtam, hogy nem tartozik rá), akkor pedig SZINTÉN hazugságokat kaptam a fejemre, mert a másiknak nem volt annyi gerince, hogy a szemembe mondja, hogy figyelj, nalam kizáró ok a prostizás.

Ezek után megkérdezem mi a rosszabb: elmenni egy masszőrhöz, akivel lefekszel, vagy hónapokon keresztül hazudni meg manipulálni a másikat. Nehogy már én legyek az, aki a hibás ebben a történetben...

2021. dec. 19. 17:13
 77/93 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok keresztény, ateista vagyok, és az öltözködésem seem konzervatív, sőt, szeretek szexin (nem qrvásan) kinézni, sminkelni. Ki tudja, lehet ránézésre én is egy "pitsa" lennék a te elgondolásod szerint, de az biztos, hogy nem egy visszafogott nő vagyok. Ja, és szűzkislány sem vagyok, 18 évesen szexeltem először, és imádom a szexet. Csak ettől még nem csinálom akárkivel, mert nem olyan a beállítottságom.

Nem keresek csillagászati összeget, de pesti viszonylatban átlag felett keresek, ami diplomával, nyelvtudással nem nagy szám 30 évesen. Párom ugyanez.

Bocs, ha akarod, cserélhetünk fb-ot, ha kételkedsz, nekem itt, ebben a témában sincs szégyellnivalóm, nem hazudozok, nyílt lapokkal játszom pont úgy, mint anno ismerkedésnél.

Azzal egyetértek, hogy a leírt lány viselkedése gusztustalan, az lett volna a tiszta, ha megmondja, hogy nála ez ezért meg azért kizáró ok, és békében lezárja a dolgokat.

2021. dec. 19. 17:20
 78/93 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm az utolsó mondatodat, most elszállt minden negatív érzésem.
2021. dec. 19. 17:58
 79/93 anonim ***** válasza:
50%

71. Védekezésről hallottál már? + Nem feküdtem össze minden jöttmenttel. 19 évesen volt először pasim, az elsővel és a másodikkal gumival védekeztünk, a harmadik meg a férjem és 12 éve vagyunk együtt. Mindketten egészsêgesek vagyunk és voltunk is. Egyéjszakás/ , szexkapcsolatom nem volt, nem az én stílusom.

Én pl soha nem szerettem " szexin" öltözni. Se kivágott cuccokat, se szoknyát nem hordtam soha életemben. Segget rázni sose jártam, Nem az én világom, csak normális programokra. Farmer+ egyszerű felsőket hordok, agyon se vakolom a fejemet, mert minek... Nem teszem a hajam, és pitsás műkörmöm sincs. Aki szeret az így szeret, a többi meg nem érdemli meg, hogy vele legyek. Ennyi.

A palik szeretnek áldozat szerepben tündökölni, közben meg igénytelenek, aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek a kutyának se, max ha fizetnek. 🤮 Ennek is oka van az biztos.

Nem ártana önvizsgálatot tartani. Nem az a megoldás hogy hazudik az ember, hanem az, hogy igényesebben választ partnert. Akkor nem kell letagadni, hogy ilyen ótvar dolgokat csinálsz. Amihez igenis köze van annak aki veled készül szexelni. ( Nemi betegségek) Ha pedig senkinek nem kellesz, Csak ha fizetsz érte, akkor ott a hiba a te készülékekben van. A prosti nem oldja meg a problémát.

2021. dec. 19. 18:14
 80/93 anonim ***** válasza:
76%

“Ha pedig senkinek nem kellesz, Csak ha fizetsz érte, akkor ott a hiba a te készülékekben van.”

Nem lett volna barátnőm, akivel szakítsak, ha senkinek nem kellenék, de jó próbalkozás volt.

2021. dec. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!