Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyes férfiak képtelenek leállni a „vadászattal”? Akkor is flörtölnek, rosszabb esetben félre is mennek, ha otthon mindent megkapnak.

Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

Nem kapnak meg otthon mindent.

Feltehetően olyan nővel élnek együtt, akikkel normális körülmények között nem lennének együtt. Csakhogy, ott van már a gyerek, a ház, stb.

2021. nov. 29. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Ami van, azt elfelejtii értékelni és csak akkor jut eszükbe, amikor már nincs.

Sőt csak utólag látják azt is, hogy olyat veszítenek el, akit a későbbi partnereik csak alulmúlni tudnak csak.

Fontos a tapasztalatszerzés ahhoz, hogy majdan amikor elköteleződik vki, addig megtanulja azt is értékelni ha pl megszerezte No1-t, akkor azután azt becsülje is meg és tegyen azért hogy az meg is maradjon és sőt, akarja is.

2021. nov. 29. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Ezek a "ferfiak" r*bancok, ennyi.

Nem azon kell gondolkodni, hogy vajon ki tehet arrol, hogy ilyenek:D

2021. nov. 29. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Honnan tudod, hogy az ilyen kapcsolatok mennyire jók? Sok olyat láttam már, ahol kívülről az, de a felek bent tudják, hogy szar, csak nincs meg az anyagi - vagy egyéb - lehetőségük a szétválásra.

Sok a kamu-boldog kapcsolat, amit a látszat kedvéért tartanak fent, sajnos. Ebben a világban csak névleg vagyunk szabadok, a körülmények általában a legtöbb embert fogságban tartják, legyen az férfi, nő vagy egyéb. Ez ellen tenni nem is igen lehet.

2021. nov. 29. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt a kérdést kellene feltenned, hogy miért vagy ilyenekkel
2021. nov. 29. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szereti, nem tiszteli, nem becsüli meg a társát. Nemtől függetlenül így van.
2021. nov. 29. 16:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyen nőket. Hiába vonzóak külsőre, nekem a bottal se kategóriába tartoznak, mert komoly kapcsolatot keresek.
2021. nov. 29. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Valami mindig hiányzik az ilyen embereknek. Akár kerek a kapcsolatuk, akár nem.
2021. nov. 29. 17:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Én arra az esetre gondoltam a kérdéssel, hogy tényleg minden rendben van otthon. De a férfi mégis keres új kalandokat, mert ugye az új nő élményét egy nő sem tudja megadni.

A férfi nem akar szakítani/elválni, érzelmileg nem kötődik az új hódításokhoz, de nem tud leállni a csajozással a barátnője/felesége háta mögött.

2021. nov. 29. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!