Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes férfiak képtelenek leállni a „vadászattal”? Akkor is flörtölnek, rosszabb esetben félre is mennek, ha otthon mindent megkapnak.
Nem kapnak meg otthon mindent.
Feltehetően olyan nővel élnek együtt, akikkel normális körülmények között nem lennének együtt. Csakhogy, ott van már a gyerek, a ház, stb.
Ami van, azt elfelejtii értékelni és csak akkor jut eszükbe, amikor már nincs.
Sőt csak utólag látják azt is, hogy olyat veszítenek el, akit a későbbi partnereik csak alulmúlni tudnak csak.
Fontos a tapasztalatszerzés ahhoz, hogy majdan amikor elköteleződik vki, addig megtanulja azt is értékelni ha pl megszerezte No1-t, akkor azután azt becsülje is meg és tegyen azért hogy az meg is maradjon és sőt, akarja is.
Ezek a "ferfiak" r*bancok, ennyi.
Nem azon kell gondolkodni, hogy vajon ki tehet arrol, hogy ilyenek:D
Honnan tudod, hogy az ilyen kapcsolatok mennyire jók? Sok olyat láttam már, ahol kívülről az, de a felek bent tudják, hogy szar, csak nincs meg az anyagi - vagy egyéb - lehetőségük a szétválásra.
Sok a kamu-boldog kapcsolat, amit a látszat kedvéért tartanak fent, sajnos. Ebben a világban csak névleg vagyunk szabadok, a körülmények általában a legtöbb embert fogságban tartják, legyen az férfi, nő vagy egyéb. Ez ellen tenni nem is igen lehet.
Én arra az esetre gondoltam a kérdéssel, hogy tényleg minden rendben van otthon. De a férfi mégis keres új kalandokat, mert ugye az új nő élményét egy nő sem tudja megadni.
A férfi nem akar szakítani/elválni, érzelmileg nem kötődik az új hódításokhoz, de nem tud leállni a csajozással a barátnője/felesége háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!