Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak egyre rosszabb lessz? :O
Szoval, kb 1 ev utan ismet letoltottem a Badoo-t, es haat... A felhozatal egyszeruen szornu :(
Eddig sem voltak olyan minosegu nok mint mondjuk a Tinderen, de ami most van az egyszeruen botrany :D Toroltem is kb 15 perc utan xD
Kishaver
A nőkröl igy ne beszelj mert szajba vaglak
A plcsa a legjobb 😋
Ha a tinder jobb (szerinted) akkor mit keresel a badoon, és miért nem a tinderen hajtod a csajokat?
Az a baj hogy a felhasználók képeinek minősége alapján ítélsz meg oldalakat, miközben te is láthatod hogy az összes ilyen társkereső ugyanolyan rakás fos, nyilván azért lógsz ezeken még mindig
A badoo engem is megrémített. Olyan volt a kínálat, mint régen a napiszar.com válogatott thrash posztjain.
Mintha a Blaha Lujza téren vagy a Nyugati aluljáróban mászkáltam volna, esetleg Borsodi zsákfalvakban. A Mónika show rémségei gyülekeztek az appon.
A tinderen meg pont az ellenkezője, ott meg olyan mintha a rózsadomb elevenedne meg. A tinder se jobb, mert ott meg épp ezért neked is okosabbnak kell lenned mint Mark Zuckerberg, ha érted mire gondolok.
8#
Tokeletesen leirtad :D :D :D Ugyan igy ereztem...egyszeruen szornyu :(
Toroltem is kb 15 perc utan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!