Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak egyre rosszabb lessz? :O
Szoval, kb 1 ev utan ismet letoltottem a Badoo-t, es haat... A felhozatal egyszeruen szornu :(
Eddig sem voltak olyan minosegu nok mint mondjuk a Tinderen, de ami most van az egyszeruen botrany :D Toroltem is kb 15 perc utan xD
Viszont a Badoo után jólesett a tindert pörgetni.
Arra szerintem jó, hogyha belefásulsz a tinderbe, akkor egy kis Baddoo után jól fog esni újra szép embereket látni.
Raadasul a Tinderen sokkal tobb "like"-ot (99+ kb masfel het alatt) es match-et zsebeltem be, mint a Badoo-n :D :D :D (kb egy eve hasznaltam mindket appot, kiveve ezt a 15 perces Badoo "kalandot")
Ugy tunik, a rusnya noknek nagyobbak az elvarasaik, mint a vonzo, dekorativ tarsaiknak :D
Hat en ezt tapasztaltam :D
Amugy ha kell egy kis onbizalom novelo, javaslon tolts le egy tetszoleges FakeGPS app-ot es probald ki magad Del-Kelet Azsiaban, a Badoo-t hasznalva, vagy akar egy tetszoleges orosz varosban, arrafele sokkal nepszerubb a Badoo, es brutal gyonyoruek az orosz nok :D Tuti lessz jo par match :)
En tenyleg nem tudom honnan jon ez a kamu profil dolog, mar sokadjara olvasom, en nem tudok rola hogy matcheltem volna kamu profillal :D
Rengetek Indonez, Thai meg Fulopszigeteki lannyal/novel csevegtem Badoo-n (angol tudas szukseges).
Volt egy nagyon jo modu 35 eves Fulopszigeteki no akivel mathceltem na vele rengeteget chateltem, szamot is csereltunk, majd a Whatsapp on folytattuk, volt ott minden :D camsex peldaul :D :D :D
Akkor szakitottam meg vele a kapcsolatot amikor kitalalta hogy milyen jo lenne ha csinalnek neki gyereket, nem kell neveljem a gyereket, csak csinaljam meg (feher kaukazusi ferfi arrafele fel Istennek szamit :D), egyebkent elvalt es mar volt egy 7 eves gyereke...amugy brutal szep no volt :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!