Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel logika szerint ha megtudom egy pasiról, hogy pénzesebb és/vagy magasabb végzettsége van, akkor meg kéne szakítanom vele minden kapcsolatot, mert biztos egy görény és keresni egy rosszabbul szituáltat, mert ő biztos rendes?

Figyelt kérdés

2021. febr. 14. 09:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
81%
Ha jóképű is, akkor menekülj! Az az igazi ha 170 cm, kopaszodik, és van sörhasa is! Nem árt, ha a fütyköse is valahol 10 és 13 cm között van.
2021. febr. 14. 09:20
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

#1 Most hoztál le az életről.Pedig nem vagyok jóképű,kopaszodom is,csóró is vagyok...Sörhasam még nincs(nem szeretem a sört),de azon tudnék segíteni,de 180 cm vagyok(a szerszámomat sose mértem le),hogy legyek így tisztességes incel?

Ráadásul nem gyűlölöm a nőket,és nem tudok másokat hibáztatni a problémáimért...Ehh,nekem semmi se sikerül! :(

2021. febr. 14. 09:34
 3/31 anonim ***** válasza:
20%

A "femcel" logika szerint pedig éppen az ellenkezője igaz: csak a pénzes és magas végzettségű, na meg sportos, jóképű férfiak lehetnek rendesek, a többiek csak színészkednek, hogy legyen végre barátnőjük, de bizonyos idő elteltével úgyis kibújik a szög a zsákból.

A való életben pedig szinte semmi köze a vagyonnak és a végzettségnek ahhoz, hogy párkapcsolatra ki alkalmas és ki nem. Ugyanis párkapcsolati diploma nincs és pénzt sem adnak érte.

A döntés viszont a tied, hogy kinek hiszel.:)

2021. febr. 14. 09:37
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
Legyen csóró, ha te tartod el az a legjobb. Menekülj, ha jó a genetikája, mert akkor gonosz és alfa. Kopasz, sörpocakos az igazi. Annál jobb minél műveletlenebb, a diploma sem jó jel. Nem árt, ha szűz és gyűlöli a nőket és a nála sikeresebb embereket. Ha elbizonytalanodnál, ne feledd neki szép a lelke!
2021. febr. 14. 09:53
 5/31 anonim ***** válasza:
86%
1-es vagyok. Ha gondolod, ezen az oldalon válogathatsz kedvedre ;)
2021. febr. 14. 09:57
 6/31 anonim ***** válasza:
90%
Az lemaradt, hogy az a jó, ha nem ismeri el, hogy neki vannak hibái.
2021. febr. 14. 09:58
 7/31 anonim ***** válasza:
13%
tényleg, mennyivel értékesebb egy pökhendi, kizárólag külsőségekre adó, nárcisztikus fszkalap...
2021. febr. 14. 10:00
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
Magyar is legyen mindenképp! Semmiképp se dőlj be a külföldiek csábításának, még akkor sem egy elképesztően jóképű gazdag, jólétet kínáló nyugati férfiről van szó. Ezeknek a férfiaknak az az ördögi terve, hogy az alacsonyabb igényekkel rendelkező kelet-európai nőket elcsábítják, a nem túl helyes, szegény, kőbányai panelben élő, de annál jólelkűbb magyar férfiaktól!
2021. febr. 14. 10:02
 9/31 anonim ***** válasza:
94%
7-es szerintem az itt írogató incelek nárcisztikusak. Kár tagadni. Nem külső alapján fogom megítélni, hogy milyen egy ember.
2021. febr. 14. 10:13
 10/31 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan. Arra is ügyelj, hogy tb-je se legyen, ellenben hitelkártya-tartozása vagy valamilyen függősége (a nehéz gyerekkorából adódóan) igen. Ja, nálam az is kizáró ok, ha van autója is: a legtutibb, ha lenéz mindenkit, aki vezet. Engem is. Majd alaposabban magamba nézek. Nem tudnám elfogadni, ha magasabb volna nálam, emiatt balerinát hordok és görnyedten járok, mert az Igazi Nők nem próbálnak a férfiak fölé nőni. Akkor van orgazmusom, amikor ő akarja, és ebben nagy szerepe van annak, hogy megengedi, hogy bármikor lecumizzam. Nekem tetszik, hogy rövid és karcsú a cerkája, csak a felszínes nők gondolják azt, hogy másmilyennel jobb nekik a szex, én ebben nem hiszek. Amúgy is az számít, hogy ő élvezze, én meg azt élvezem, ha neki jó, akkor meg akkora legyen, amivel gond nélkül boldogulok, nem?

Azzal is egyetértek, hogy nem akar gyereket. Igaza van: nehogymár eltartson míg babázok otthon, és emiatt nem várható el, hogy rabszolgának álljon valami multihoz, mikor tudom, hogy utál korán kelni. Amúgy is meg kell gondolni ezt a gyerek-témát, mert a kapcsolatunk múlhat rajta: fáradtan, kialvatlanul hogy fogok róla gondoskodni, hogy fogok rendet tartani, meg szépen, igényesen kinézni. Na ugye. Én imádom az ilyen előrelátó, felelősségteljes férfiakat, akiknek van kialakult értékrendje, és ehhez ragaszkodnak is. Kár, hogy olyan kevesen vannak.

2021. febr. 14. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!