Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi a rosszabb a szemetekben?
"azt hallgattam, hogy nyíljak meg neki, neki bármit elmondhatok, stb"
Ssssssssoooooohaaaaaaaa
Sssssssssssssoooooooohhhhhhaaaaaaa
Váháháháhá
2021. dec. 19. 10:33
A nők egyébként azért utálják a prostikat, mert ők kiveszik az egyetlen fegyvert a kezükből, amivel a férfiakat sakkban tudják tartani: a szexet.
2021. dec. 19. 10:39
53 vagyok: csak akkor nekem egy nő ne nyomja azt, hogy bízzak meg benne, ha meg elmondok neki dolgokat, akkor meg körbekürtöli a családban, behisztizik, és szakít.
Aztán meg az embernek a múltja nem tartozik a párjára. Semmilyen hatása nincs a jelenre, ha valaki anno kipróbálta a prostizást.
2021. dec. 19. 10:43
#63 ez is ilyen shit teszt tulajdonképpen, véletlenül sem szabad mindent is elmondani, egyrészt a fasz köze van hozzá, másrészt rohadt izgi leszel mert titokzatos vagy.
2021. dec. 19. 10:45
Ja és 59-estől kérdezem: az mennyivel jobb, hogy te minden hétvègén elmész a Heavenbe, rázod a pitsádat, és az első rámenősebb kannal megdugatod magad a férfi wcbe? Az nem undi szerinted? Szidjuk itt a prostikat, de elfelejtjük, higy a mai lányok jórészébe ugyanugy nap mint nap más srác élvez bele, ugyhogy nem kell itt a szűzpitsát játszani.
2021. dec. 19. 10:47
66/93 A kérdező kommentje:
63. női alap elvárás ne hazudj légy tökéletes és nézd el azt hogy ö nem ilyen.
Teremts neki egy szép kis álomvilágot, neki csak a jóba keljen beleülni, tenni lehetőleg ne is keljen nekik semmit.
64: igazad van. Sajnos ebbe beleestem, legközelebb okosabb leszek.
2021. dec. 19. 10:48
2021. dec. 19. 10:49
60. Ennek semmi köze az irigységhez. Én a magam részéről szánalmasnak, és igénytelenségnek tartom a prostizást, ezért ilyen szintre süllyedt egyénekkel nem kezdenék. Volt is olyan aki elmondta, hogy ilyennel vesztette el a szüzességét🤮🤮🤮🤮 azonnal megszakítottam vele minden kapcsolatot. Jobb is hogy elmondta, azért az ember jobb ha tudja hogy a leendő partner milyen emberekkel feküdt össze. Persze ha titkolóznak az már az ő saruk, de remélem akit ez nem zavar, legalább azt tudja, hogy az illető védekezett és nem ad át semmi nemi bajt. Ez vonatkozik sima régebbi kapcsolatokra is. Mert aki megfertőzi valamivel a másikat, azt ugye mint tudjuk fel is lehet jelenteni.
2021. dec. 19. 13:00
65. Nem játszok szűzpitsát, de ingyenribit sem. Soha êletemben nem jártam segget rázni, és csak párkapcsolatban szexeltem. Ilyen Szórakozóhelyekre discóba vagy mibe nem járok, Koncerteken is csak a párommal és az ő barátaival voltunk, illetve kettesben. Egyedül soha.
Ha csak ilyen Miss pitsákkal találkozol akkor a te környezeted, ismeretségi köröd ilyen, de másoké attól mêg nem.
2021. dec. 19. 13:08
Kapcsolódó kérdések: