Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a rosszabb a szemetekben?

Figyelt kérdés

#szűz #prostituált #Szűz 30as
2021. dec. 1. 14:31
 21/93 anonim ***** válasza:
50%
15,16: ti az a típus vagytok, aki szerint a nőknek viszont mindenről be kell számolniuk a múltjukból?
2021. dec. 1. 19:23
 22/93 anonim ***** válasza:
100%

20#

Igen az okok miatt

Az ok pedig az hogy ezekkel az emberekkel eleve nem kezdenek a nők, és ezért fognak így kinézni, ilyen életet élni.

Nem azért lesznek sikertelenek mert prostizni vágyik az életében, és emiatt nem talál nőt, hanem fordítva. Nem talál nőt, emiatt fordul prostihoz.

Ugyanez igaz a mamahotel vagy a szűzesség kapcsán is. Mamahotelnél ugye a teljes magány a tét, amit még a szűzességnél is jobban félnek az emberek, ezért marad sok srác mamahotelben.

Az ok pedig maga a sikertelenség, ami nem a következménye a dolgoknak, ez az ok.

2021. dec. 1. 19:29
 23/93 anonim ***** válasza:
24%

21#

Én speciel nem az a típus vagyok

2021. dec. 1. 19:30
 24/93 anonim ***** válasza:
19%

"A nők nem az igazmondást szeretik, hanem azt szeretik hallani, amit hallani akarnak."

Mert azt hiszed, nem létezik olyan férfi, akinek az esetében az az igazság, nem prostizott soha, és nem szűz 30 évesen? :D

Az igazmondást szeretem. Azt szeretem, ha ez az igazság, ugyanis én ilyen férfival szeretnék lenni, nem olyannal, aki csak ezt hazudja.

Szóval nagyon jó, ha igazat mondasz már az elején erről, mert akkor időben kiderül, hogy nem szeretne tőle semmit a másik és hamarabb térhettek oda vissza, hogy keressetek szépen mást.

2021. dec. 1. 20:29
 25/93 anonim ***** válasza:
82%

24# is alátámasztja hogy hazudni kötelesség

Aki nem teszi az egy hatalmas balek

2021. dec. 1. 20:36
 26/93 anonim ***** válasza:
30%

Hogy akarsz párkapcsolatot, ha annyit nem tudsz tiszteletben tartani, hogy a másiknál valami tabu, pl. a prostizás? :D

Nem minden nőnél az, keressetek szépen olyat, aki elfogadja...

2021. dec. 1. 20:38
 27/93 anonim ***** válasza:
77%

Ezen a fórumon a férfiak fikázzák a szüleikkel élő férfiakat méghozzá olyan férfiak akik a szüleikkel élnek hogy a nőket beállítsák olyannak akiket egyáltalán ez érdekel

2021. dec. 1. 20:52
 28/93 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érdekelné a nőket, akkor azért kicsivel könnyebb volna a helyzetem

Sajnálom hogy nincs igazad 27#

2021. dec. 1. 22:45
 29/93 anonim ***** válasza:
91%
Gyakorlatilag nem tudok dönteni. Van egy haverom, igaz, ő csak 25 éves, de még csak prostival volt együtt, elmondása szerint kb. 8-cal. Na, nekem ez konkrétan olyan elképzeléseim szerint, mintha szűz lenne. Fizetős lánykával nem fog megtanulni odafigyelni a partnerére, mert ott az ő élvezete számít. És hiába volt már 8 nővel, ugyanúgy nem mer odamenni a csajokhoz. Magyarul, semmit nem változott. Annyi történt, hogy 8-an ültek már a kukiján, de ettől semmilyen párkapcsolati/szexuális kultúrája nem lett szegénykémnek. :D Ennyi erővel szűz is maradhatott volna. 1-1.
2021. dec. 2. 08:45
 30/93 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan, amit a 29) írt. Aki prostikkal tanult meg "szexelni" (mert csak erre volt lehetősége), az nem tud szexelni. Minden moralizálás nélkül az tény, hogy egy fizetős kör az egy szimpla egyoldalú szolgáltatás - akkor is, ha a prosti felárért engedi, hogy vele is csináljon ezt-azt. Nyilván élvezni nem fogja. Annyira ferdített verziója ez a szexnek, hogy szerintem csak távolabb kerülsz tőle attól, hogy kompetens partner legyél.
2021. dec. 2. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!