Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverodnak tényleg hatalmas baja van a nők terén
Ott kezdődik hogy képes haveri viszonyt ápolni egy nővel (ilyen viszony amúgy nem is létezik, ez inkabb a tipikus friendzone)
Elfogadta a friendzone-t tehat elfogadta hogy ő le van nézve.
Sajnalom szegényt, buta
Te pedig 39#, soha az életben nem fogod tudni hogy a "haverod" szexuális kultúrája milyen. Jobb is neki, mint olyan lekezelő nővel lennie mint te
A prostikról sem fogsz tudni semmit, pláne ha meg sem jegyezted amiket én vagy a "haverod" mesélt róluk. Előítéletes primitív gondolkodású nők vagytok, semmi több
Idióta nők, majd pont az orrotokra fogja kötni a veletek ismerkedő hogy volt prostival :D Ez az év vicce!
Én nem voltam még nem is akarok, de a másik amit nem értek ,hogy mi az hogy nem lehet barátom/haverom nő??? Miért nem őszintén?? Nagyon sok női ismerősöm/haverom/barátom van. Szerintem ez teljesen független attól hogy kivel ismerkedek kinek jövök be?!
És hogy még egy tévhitet leromboljak nem jelent előnyt a "külön" élés a szülőktől. Én régóta egyedül éltem, de pár éve haza költöztem hogy tudjak spórolni és semmilyen különbséget nem vettem észre a nők hozzáállásában ha megtudták hogy otthon lakom a szüleimmel. Egyébként most fogok venni ingatlant, de nem fogom kiszemelt nő orrára kötni hogy az enyém, azt fogom neki hazudni hogy albérlet, így legalább kiszűröm az anyagias k*rvákat.
Idióta nők, majd pont az orrotokra fogja kötni a veletek ismerkedő hogy volt prostival :D Ez az év vicce!
A kérdés éppenséggel arra irányul, hogy TUDOMÁST SZEREZNÉL arról, hogy az úriember szűz VAGY prostizik. Senki nem állította, hogy egy pasi BÁRMELYIKKEL eldicsekedne, szimplán el kellett dönteni melyik a kellemetlenebb szituáció.
"de majd gyanítom miután bejárja a maga útját ő is kikupálódik. Ne sajnáld őt nagyon kérlek, mert mint írtam, rengetegen szeretik és jó élete van."
Jó élete már nem lehet ez garantált. A jó élet messze van ettől a nyomorult létformától.
Kikupalódik?
Aligha, mert ez nem így működik, később sem kell senkinek ha most sem kell. Tehát nincs módja kikupálódni, semmi nincs amitől kikupálódhatna. Képtelenség
Sajnálom a srácot
"Honnan tudod amúgy, mit mesél a prostikról, akikkel volt"
Nem tudom, gondolom nem túl sokat.
Annyit mondtam hogy abból lehetnének infóid a dologról amit ő mesél, de rendes képet, főleg elfogult nőként nem fogsz kapni róluk. Tehát semmiféle valós képed nem lesz erről a dologról, csakis az előítéletek határozzák meg minden véleményedet, bármiféle konkrét tapasztalat nélkül
Ez kb mintha én a házasélet hátrányairól okítanálak, csak mert nem értek egyet a házassággal. Közben házas egy percig sem voltam
Kész vicc
Nevetséges, ahogy itt ugrálnak egyesek és erőltetik a véleményüket. Semmit nem tudsz kezdeni azzal, hogy ha valakinek a preferenciái között van az is, hogy nem akar olyan párt, aki korábban prostizott. Azt gondolok a dologról, amit jónak látok.
És amúgy lényegtelen is, hogy mit gondolok, mert ennek a vesztes pasi kategóriának soha nem lesz hozzám köze, hozzám sem érhetnek úgysem.
47#
Szokásos "úgysemkaphaccmeg" szöveg
Ki a fenét érdekel?
Én teszek rád (is) az tuti
Semmi “szokásos” akármi nem volt abban, amit írtam.
Puszta tényközlés. Nem neked, hanem általánosan az olyan pancser, elcseszett férfi kategóriának, aki kb. 30 éves kora környékén szűz, vagy csak prostikkal tudott szexelni, abszurd elgondolás, hogy valaha bármi köze lehet hozzám mondjuk olyanon kívül, hogy egy buszon utazunk, esetleg egy helyen dolgozunk m.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!