Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők félnek az incelektől?
Azt látom, hogy minden egyes incel megnyilvánulásra a nők többsége nagyon agresszívan, és erőszakosan reagál. Folyamatosan falkában támadva, és lehordva őket mindenféle élettelen elmebetegnek. Pedig az incelek azok, akik nagyon jól átlátják a párkapcsolati piacot, és ki merik mondani az ezzel kapcsolatos problémákat. Ők nem hódolnak be a nőknek, és nem pitiznek nekik. És ők emiatt kezdnenek bennük veszélyforrást érezni. Érdemes az itteni kérdéseket végigböngészni. Az incelek érveket sorakoztatnak, választékosan kommunikálnak, görbe tükröket tartanak. A nők pedig erre válaszul minden gyűlöletüket rájuk öntik.
Azt gondolom, hogy ez az incel mozgalom egyre erősebb, és kiforrottabb lesz. Jól érzem, hogy a nők kicsit tartanak attól, hogy előbb-utóbb túl nagy szavuk lesz? Ez váltja ki belőlük ezeket az ideges, haragos reakciókat.
Aki fél egy esetleges elnyomástól, az csak tudja, hogy most ő milyen gusztustalanul elnyomó. Ezért fosnak mindig az ilyenek.
Mellesleg az inceleknek köszönhetően sok férfiról kiderül, hogy mennyire normálisak. A férfiak többsége nem egy elnyomó nemierőszakoló. Köszönjük, hogy rámutattok erre, incelek.
Eredetire: nem félek az incelektől, nekem olyanok, mint a laposföld hívők. Aki a valóságot nem fogadja el, azzal nem lehet mit kezdeni.
62
Elnyomnák, ha tudnák, de szerencsére a külsejüknek köszönhetően egy nőt se tudnak becserkészni a hálójukba..
62
Nem nyomják el, de némelyik ne tagadd már, hogy szeretné... :D
65
Nem mindenki, de aki nem ilyen, az általában nem is vágyik hatalomra, szóval nem vagyunk előrébb.
"És mi lesz azokkal a férfiakkal, akiknek feleségük, barátnőjük, szeretőjük, lányuk, lány testvérük, esetleg anyjuk van? Azaz, mi lesz a társadalom többségével? Úgy talán 80%-ra tippelném ezt az arányt, akiknek többsége azonnal fegyvert fogna a nőkkel együtt, hogy megdöntsenek egy ilyen hatalmat"
Marmint, hogy megdontsek a nok altal iranyitott vilagrendet? Hiszen most sem tesz senki semmit, pedig egyre nagyobb a baj. Olvastad, mit irt az elottem levo kommentelo? :)
37F incel
67
Most vissza olvastam azt is, meg amit te írtál. Félre olvastam, ezért én kérek elnézést.
A hatalom már most is a nőknél van, mivel ők alakítják a párkapcsolati piacot, vele a szaporodást. A nyugati országokban élő nők épp szelektálással távolítják el azt a réteget, akiknek a gondolkodása fenntartja (fenntartaná) az elnyomásukat. Persze ez nem tudatos, inkább csak olyan "Ott rohadjon meg ez a f.sz, ahol van" szinten. Ezzel nyilván együtt jár, hogy a férfiak ezen rétege a perifériára szorul, de ez a "cél".
Azt nem fogja fel ez a sok korlátolt, hogy ők nem azért vannak a periférián, mert a nők mindent "ledózerolnak" a hatalomért, hanem azért, mert változnia kell a társadalomnak, hogy ők is olyan méltósággal élhessenek benne, mint a férfiak. És ehhez jogu(n)k van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!