Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők félnek az incelektől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők félnek az incelektől?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy minden egyes incel megnyilvánulásra a nők többsége nagyon agresszívan, és erőszakosan reagál. Folyamatosan falkában támadva, és lehordva őket mindenféle élettelen elmebetegnek. Pedig az incelek azok, akik nagyon jól átlátják a párkapcsolati piacot, és ki merik mondani az ezzel kapcsolatos problémákat. Ők nem hódolnak be a nőknek, és nem pitiznek nekik. És ők emiatt kezdnenek bennük veszélyforrást érezni. Érdemes az itteni kérdéseket végigböngészni. Az incelek érveket sorakoztatnak, választékosan kommunikálnak, görbe tükröket tartanak. A nők pedig erre válaszul minden gyűlöletüket rájuk öntik.

Azt gondolom, hogy ez az incel mozgalom egyre erősebb, és kiforrottabb lesz. Jól érzem, hogy a nők kicsit tartanak attól, hogy előbb-utóbb túl nagy szavuk lesz? Ez váltja ki belőlük ezeket az ideges, haragos reakciókat.

2021. nov. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
92%
🎬🎥🍿🥤
2021. nov. 27. 18:36
 2/82 anonim ***** válasza:
86%
Férfiként én sem lennék az incelek társaságában, mit vársz akkor a csajoktól?
2021. nov. 27. 18:37
 3/82 anonim ***** válasza:
97%

Mit értesz konkrétan incel alatt?

Ha sokáig nem volt párkapcsolata egy férfinak, az engem nem zavar, még szimpatikusabb is, mint aki a legyet is röptében.

De aki tolja ezt a sok, netről összeszedett sablonmarhaságot, hogy SMV meg párkapcsolati "piac" meg Chad és Stacy, meg alfaözvegy, azokkal én se szeretnék semmit.

2021. nov. 27. 18:42
 4/82 anonim ***** válasza:
91%

Nem utalom oket

Szanakozom

Mert ideologiakat gyartanak a simpla egyszeru dolgokhoz. Mert masra vetitik ki a butasagaikat. Mert keptelenek felelosseget valalni a teteikert a mondataikert.

2021. nov. 27. 18:45
 5/82 anonim ***** válasza:
12%
A nők azoktól a férfiaktól félnek,akik nem hódolnak be nekik,nem csúsznak hason előttük.
2021. nov. 27. 18:45
 6/82 A kérdező kommentje:
#3: Ha valakinek sokáig nincs párkapcsolata az nem feltétlenül incel. Főleg akkor nem, ha saját akaratából van ez így. Incel az, aki önkéntelenül kénytelen cölibátusban élni, mert semmi sikere nincs a nőknél, csak azért vagy külső, vagy anyagi szempontból nem felel meg a mai párkapcsolati piac trendjeinek.
2021. nov. 27. 18:46
 7/82 anonim ***** válasza:
97%
Férfiként én is be szoktam szólni néhány itteni incel megnyilvánulásra, szóval ne csodálkozz ha a nők is ezt teszik.
2021. nov. 27. 18:46
 8/82 anonim ***** válasza:
21%
Kezdjük azzal, hogy nem mindenki incel, aki kritikát mer megfogalmazni... és a fogalom se tetszik, mert nem nevezem életem sem önkéntesnek, sem cölibátusnak. Ha jön nő, akivel együtt lehetek, akkor együtt leszek, idén is sikerült, de ettől függetlenül látom a mai nők istentelenségét, fegyelmezetlenségét, és ennek hangot adok, bár tudom, hogy feleslegesen, mert neveletlenségükben benne van, hogy úgysem tanulnak.
2021. nov. 27. 18:47
 9/82 anonim ***** válasza:
96%

Egy kérdés alá beírtam, de bemásolom ide is:

Alapjáraton békés ember vagyok, de néhány itteni incel azért ki tud hozni a sodromból. Pl. mikor volt, hogy a kérdésben a metró elé ugrott fiatal lányt gyalázta. Vagy mikor egy másik a Szegedi kettős gyilkosság elkövetőjét könyvelte el áldozatnak hogy "a lány még esélyt sem adott szerencsétlennek".

Kommentre nagyon ritkán írok ilyen..de volt rá alkalom. Olyan is, hogy írtam hogy a válaszadó megérdemelne egy pofont.

Ha valaha lesz lányom, amint lehet beiratom karate-ra, boxra meg az isten tudja még mire, hogy az ilyen férgektől megtudja majd védeni magát. Mert én, mint az apja se lehetek mindig mellette.

24F

2021. nov. 27. 18:49
 10/82 anonim ***** válasza:
31%
Miben lenne túl nagy szavuk? :D Attól még, hogy egyre többen fogják mondani, hogy nem jól választanak a nők, még továbbra is rosszul fognak választani, nem fog ettől semmi változni. :D
2021. nov. 27. 18:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!