Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők félnek az incelektől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők félnek az incelektől?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy minden egyes incel megnyilvánulásra a nők többsége nagyon agresszívan, és erőszakosan reagál. Folyamatosan falkában támadva, és lehordva őket mindenféle élettelen elmebetegnek. Pedig az incelek azok, akik nagyon jól átlátják a párkapcsolati piacot, és ki merik mondani az ezzel kapcsolatos problémákat. Ők nem hódolnak be a nőknek, és nem pitiznek nekik. És ők emiatt kezdnenek bennük veszélyforrást érezni. Érdemes az itteni kérdéseket végigböngészni. Az incelek érveket sorakoztatnak, választékosan kommunikálnak, görbe tükröket tartanak. A nők pedig erre válaszul minden gyűlöletüket rájuk öntik.

Azt gondolom, hogy ez az incel mozgalom egyre erősebb, és kiforrottabb lesz. Jól érzem, hogy a nők kicsit tartanak attól, hogy előbb-utóbb túl nagy szavuk lesz? Ez váltja ki belőlük ezeket az ideges, haragos reakciókat.

2021. nov. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
85%

A brassói mellé desszertnek nagyon tudom ajánlani ezt a túrós lepényt.

[link]

Nem túl édes és tömény, tökéletes a nehezebb főétel után. A megadottnál kevesebb cukorral is tökéletes. Citromhéjnak ne a vegyszerekkel kezelt bolti citrom héját reszeljük, lehet kapni erre alkalmas csomagolt reszelt citromhéjat boltokban.

2021. nov. 27. 20:25
 42/82 anonim ***** válasza:
93%

39

Na ez valóban érdekes...nem, hogy inkább önsegítő csoportként működnének, inkább egy bazi nagy önsajnáltató csoportot hoztak létre.

2021. nov. 27. 20:26
 43/82 anonim ***** válasza:
21%

39

Azért nem tartod visszásnak, hogy egy incelnek még egy átlag alatti csajért is kőkeményen kell melóznia?

2021. nov. 27. 20:29
 44/82 anonim ***** válasza:
84%

43

Ha kőkeményen kell melóznia, akkor vszeg ő még inkább átlag alatti, mint a csaj.

Másrészt pedig nálam is próbálkoztak már incelek, és én jóval átlag feletti vagyok, mégis még ők voltak megsértődve, hogy nem akarok semmit. Pedig csak azért álltam velük szóba, mert segíteni próbáltam, sokat beszéltem velük (jó régen volt, naiv voltam). Ki tudja hányszor próbálkoznak még ligájukon jóval kívül eső nőknél...

2021. nov. 27. 20:32
 45/82 anonim ***** válasza:
7%

39: Nekem semmi bajom az ascendelő(nőt találó) incelekkel. Én magam is kimentem incelként augusztusban bulizni és smároltam kint egy lánnyal. Igaz szexelni nem hoztam fel, mert kupi volt a lakásomban.

A lány a harmadik világból származott és most tervezem, hogy 2022 -ben elmegyek oda és felemelkedek.

Akikkel bajom van, azok azok az incelek, akik miután barátnőt találnak, megtagadják a blackpill -t és szembemennek a férfimozgalommal.

2021. nov. 27. 20:35
 46/82 anonim ***** válasza:
13%

A siker oka egyébként az, hogy szőke vagyok és extrém fehér. A magyar nőknek nem ez kell, hanem a lebarnult/alapból kreol bőrű VV Christofel/pumped gabó tipusú férfiak.

Dél Amerikában viszont az abszolút fehér a nyerő.

2021. nov. 27. 20:38
 47/82 anonim ***** válasza:
18%
Hová mentél ki?
2021. nov. 27. 20:42
 48/82 anonim ***** válasza:
87%

44

De honnan tudhatja valaki, hogy hol van a ranglétrán? Látni lehet mindenféle párokat.

2021. nov. 27. 20:43
 49/82 anonim ***** válasza:
82%

45

Csak egy ötlet! Ha kimész, nem tervezel egy youtube csatornát indítani a témában? Csak hogy mi, hitetlenek okoljunk.

2021. nov. 27. 20:44
 50/82 anonim ***** válasza:
74%

Sziasztok

25 éves biszex srác vagyok, szívesen elvenném minden jelenlévő incel szűzességét hogy megnyugodjaton, igény esetén akár egyszerre egy nagy gangbang parti keretében is. 185 cm, 70 kg, barna szem, fekete haj. Lovagolni nem szeretek, minden más póz megoldható, érdeklődni privátban.

2021. nov. 27. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!