Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők félnek az incelektől?
Azt látom, hogy minden egyes incel megnyilvánulásra a nők többsége nagyon agresszívan, és erőszakosan reagál. Folyamatosan falkában támadva, és lehordva őket mindenféle élettelen elmebetegnek. Pedig az incelek azok, akik nagyon jól átlátják a párkapcsolati piacot, és ki merik mondani az ezzel kapcsolatos problémákat. Ők nem hódolnak be a nőknek, és nem pitiznek nekik. És ők emiatt kezdnenek bennük veszélyforrást érezni. Érdemes az itteni kérdéseket végigböngészni. Az incelek érveket sorakoztatnak, választékosan kommunikálnak, görbe tükröket tartanak. A nők pedig erre válaszul minden gyűlöletüket rájuk öntik.
Azt gondolom, hogy ez az incel mozgalom egyre erősebb, és kiforrottabb lesz. Jól érzem, hogy a nők kicsit tartanak attól, hogy előbb-utóbb túl nagy szavuk lesz? Ez váltja ki belőlük ezeket az ideges, haragos reakciókat.
11
Azon is elgondolkodom, hogy majd amint lehet, megtanítom hogy használja a viperát, és én személyesen fogom beíratni és kifizetni a fegyver vizsgát, hogy legálisan tarthasson otthon lőfegyvert.
A jogsi nem érdekel, de az ilyen férgektől jobb, ha minél több módszerrel meg tudja védeni magát.
24F
#8 kit érdekel a lúzerek kritikája? Éljük a saját életünket, azokkal vagyunk akikkel akarunk. Ti nem léteztek számunkra. Méghogy tanuljunk. Mit? Tanultunk, megtanultuk kikkel nem kell szóbaállni.
Fröcsöghettek 0/24-ben, egész életetekben, akkor sem változik meg semmi. Összejövünk a nekünk tetsző férfiakkal. Ennyi. Senkit nem érdekel hogy a fajtátok 'neveletlennek' (LOL) tart minket. Nagy ívben elkerülünk titeket.
Jajj, olyan buták vagytok! :) Nézzetek szét a világban: a nők épp átveszik az uralmat. Aki nem vak, az láthatja, hogy néhány évtized, 1-2 generáció múlva jelentős pszichikai elnyomásban fog élni a férfiak egy jelentős része, idővel a férfi nem el lesz lehetetlenítve attól, hogy a nemük által diktált méltósággal éljen.
Amikor az inceleknek nekiugranak a nők, az nem azért van, mert ők nem látják át a világot. Azért van, mert a nők egy férfi világnak kitanulták a szabályait, és most ezek szerint a szabályok szerint kerekednek felülél. A domináns fél helyreteszi az omegát, ha az nem tudja, hogy hol van.
Nem tudnak az incelek lóf.szt sem, pont azért nyígnak, mert a helyükön vannak kezelve.
Nem lehet mindig a f.sz jó végén állni. :)
16
Az azért meredek, ha ezt te komolyan gondolod.
A kérdésre:
Igen, alapvetően félek, pláne a szélsőségesebb fajtától. Féltem az életem, testi épségem.
Az, hogy "nem hódolnak be" a nőknek, kicsit sem érdekel, mivel pont azért INCELEK, mert a legtöbb nő (köztük én is) egy puszira sem méltatná.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!