Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők félnek az incelektől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők félnek az incelektől?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy minden egyes incel megnyilvánulásra a nők többsége nagyon agresszívan, és erőszakosan reagál. Folyamatosan falkában támadva, és lehordva őket mindenféle élettelen elmebetegnek. Pedig az incelek azok, akik nagyon jól átlátják a párkapcsolati piacot, és ki merik mondani az ezzel kapcsolatos problémákat. Ők nem hódolnak be a nőknek, és nem pitiznek nekik. És ők emiatt kezdnenek bennük veszélyforrást érezni. Érdemes az itteni kérdéseket végigböngészni. Az incelek érveket sorakoztatnak, választékosan kommunikálnak, görbe tükröket tartanak. A nők pedig erre válaszul minden gyűlöletüket rájuk öntik.

Azt gondolom, hogy ez az incel mozgalom egyre erősebb, és kiforrottabb lesz. Jól érzem, hogy a nők kicsit tartanak attól, hogy előbb-utóbb túl nagy szavuk lesz? Ez váltja ki belőlük ezeket az ideges, haragos reakciókat.

2021. nov. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
81%

Gyors csirke brassói

Hozzávalók

6 db csirkemell filé

5 dkg füstölt szalonna

1 közepes fej vöröshagyma

6 gerezd fokhagyma

10 dkg sűrített paradicsom

só ízlés szerint

bors ízlés szerint

fűszerpaprika ízlés szerint

1.5 kg burgonya

2 dl napraforgó olaj (vagy zsír)

Elkészítés

A csirkemelleket vékony csíkokra vágjuk.A szalonnát kockára vágjuk, hagymát is felkockázzuk.

Egy nagyobb serpenyőt felforrósítunk. Belerakjuk a szalonnát, ha kiolvadt a zsírja, kiszedjük és félrerakjuk. A hagymát a forró zsíron egy kicsit megdinszteljük, és már mehet is hozzá a husi. A tűzet mérsékeljük, és fedő alatt hagyjuk párolódni a mellet.

Ha a hús elfőtte a levét(fedő nélkül), kevergetve rózsaszínűre pirítjuk.

Ha megpirult a husink, fűszerezzük, és hozzáadjuk a konzerv paradicsomot, a fokhagymát rányomjuk vagy reszeljük. 1 dl vizet is öntünk alá, hogy szaftos legyen, megszórjuk 1 tk pirospaprikával a brassóit, még egyet rottyantunk rajta, és lezárjuk a lángot.

A burgonyát apróbb kockára vágjuk, zsiradékon kisütjük (ne legyen nagyon kiszárítva). (Lehet mirelit burgonyát is használni, nem baj, ha csíkokra van vágva.)

A sült krumplit, a sült szalonnapörcöt a brassóival összekeverjük, kóstoljuk és kész. Jó étvágyat!

[link]

A 6 csirkemellfilé itt 6 felet, három egészet jelent. Kb. 1 kg hússal számoljunk, lehet csirkecombfilé, pulyka vagy sertés is. Nem lehet elrontani, csak legyen jó fokhagymás és ne legyen száraz.

2021. nov. 27. 20:06
 32/82 anonim ***** válasza:
0%

30#

Erről beszélek

Mostmár Hitler is incel (mondjuk ebben speciel van is valami)

A világ nagy főgonosza természetesen az incelek istene, legalábbis az incelgyűlölők szemében

2021. nov. 27. 20:07
 33/82 anonim ***** válasza:
7%
29 for President!
2021. nov. 27. 20:08
 34/82 anonim ***** válasza:
19%

Az itteni női falkák is kb ugyanazon a szinten mozognak, mint akiket ők támadnak.

Komolyan néha felnézek ide, és elmegy a maradék kedvem is a nőktől, olyan hányingerkeltő, okádék, pökhendi stílusban írkálnak itt.

Az a tipikus nekik lehet, másnak meg kuss van.

Személyesen ez természetesen kb semeddig se jutna.

Ebből is csak az látszik, frusztrált, férfigyűlölő nőkkel van tele ez a kategória.

2021. nov. 27. 20:08
 35/82 anonim ***** válasza:
92%

" Ezért gyűlöli nemcsak a legtöbb nő, hanem a férfiak is az incelt, "

Ez baromság. Teljesen semlegesek a legtöbbünknek azok az emberek, akik szinglik. A legkevésbbé sem érdekel senkit, hogy te kivel dugsz vagy nem dugsz.

Azokat viszont nem csípjük, akik agresszívek, fenyegetőznek, magukat alaptanul jobbnak hiszik, másoktól jogokat akarnak elvenni, kényszeríteni dolgokra.... És tök mindegy, hogy magán incelnek vagy Mars lakónak nevezi, nem az a lényeg.

2021. nov. 27. 20:10
 36/82 anonim ***** válasza:
92%

29

Csak egy dolgot felejtesz el. Ha kimennél az utcára, és megkérdeznél 100 random embert, hogy mi az az incel..90%-uk nem tudná.

2021. nov. 27. 20:10
 37/82 anonim ***** válasza:
4%

"Azokat viszont nem csípjük, akik agresszívek, fenyegetőznek, magukat alaptanul jobbnak hiszik, másoktól jogokat akarnak elvenni, kényszeríteni dolgokra.... És tök mindegy, hogy magán incelnek vagy Mars lakónak nevezi, nem az a lényeg."

Az úgynevezett "élet császárai" talán nem ugyanezt teszik sokszor,

2021. nov. 27. 20:12
 38/82 anonim ***** válasza:
92%

"Az emberek tudatlan primitívsége tette az inceleket a társadalom közellenségévé"

Bocs, de szerintem te vagy inkább a primitív ezzel a beteges mosdatással.

Először is, az incelek nem a társadalom közellensége, mivel a normális emberek nagy része (már akiknek nem a perverz hobbijuk, hogy ilyen pöcegödör fórumokra járnak :D) azt sem tudja, kik ők. Vannak bőven olyan ismerőseim pl., akik még magát a szót sem ismerik.

Másrészt pedig, amiket én leírtam, azok valós dolgok. A saját szememmel látom, miket írogatnak a net mögé bújva. Akár itt, akár mondjuk férfihangon, a külföldi fórumokról nem is beszélve. Még csak azt sem lehet állítani, hogy általánosan ilyenek az incelek, de ha akár egy kis részük is ilyen, az már pont elég. Pont elég gusztustalan és pont elég veszély. Ha akár egyetlen merényletet összehoznak, már az is épp elég baj. Mondjuk ha engem ölnek meg, akkor mit érek azzal, hogy alig merényelnek meg valakit? Normálisan élek, boldogan elvagyok, építgetem az életem, nem érdemelném azt, hogy valami senkiházi elvegye tőlem. Akár incel, akár más. És nemcsak én nem, hanem akármilyen más emberre igaz.

És nemcsak az incelekről vélekedek így, hanem bármilyen olyan emberekről, akik erőszakos bűncselekményekkel fenyegetőznek.

Ameddig nem fenyegetőznek, addig én nem gyűlölöm őket, csak szimplán irritálóak, és szerintem h.ülyeségeket beszélnek. Ha meg már engem is leqrváznak vagy ilyesmi, akkor pedig nyilván nem fogok kedvesen reagálni én sem.

2021. nov. 27. 20:16
 39/82 anonim ***** válasza:
84%

Hmmm

Akkor magyarazd el miert tortenik ez?

Adott egy incel pasi aki valamilyen csoda folytan (ert kemeny onismereti munka es fizikai munka onmagan) sikeresen osszeszed egy not. Nem a legszebb no nem top csaj siman egy picit atlag alatti de kedves normalis not.

Erre az eddig vele "egyutterzo" kozosseg kikozosito gyalazza lechadezi es sorolhatnam.

Miert nem orulnek annak h egy sorstarsuknak sikerult parkapcsolatot kialakitani hosszu evek utan?

Nem lenne jobb ha kovetendo pelda lenne ez a ferfi? Ahelyett h fenyegetik kikozositik ...?

2021. nov. 27. 20:22
 40/82 anonim ***** válasza:
10%
#19. Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Milyen hatalmat vesznek át a nők? Teljesen ki vagytok szolgáltatva a férfiaknak, minden téren. Sem valós döntéseket nem hoztok, sem iparágakat nem irányítotok, politikai hatalomról ne is beszéljünk mert ott szinte csak díszként szerepeltek. Nem szeretek ilyen stílusban írni, de ezt a nevetséges kommentet csak ilyen válaszra tudtam méltatni.
2021. nov. 27. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!