Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, miért nem öltözök nőként?
Sok nő sipítozik, hogy nem keresik a társaságukat a pasik. De kérdem én, akkor miért nem kezditek az alapokkal, pl. a nőies kinézettel?
Nőies haj.
Tűsarkú.
SZOKNYA.
Elegancia.
Ezek miért nem jelennek meg a mai nőknél?
TISZTELET A KIVÉTELNEK!
"Egy nőről igen is a külseje dönt"
Mivel az ember sokféle képen öltözködik, hiszen más helyszínek, más események, más időszakok másféle öltözetet követelnek meg, ezért nem lehet egy-két összeállítás alapján következtetéseket levonni valaki személyiségéből, mint azt te gondolod (és miért csak a nőkre vonatkozóan tartod ezt igaznak?)
Ha megnézem moziba, színházba, utazáshoz, ünnepléshez, randihoz, előadáshoz és munkához hogyan öltözködök, akkor nagyon eltérő stílusú összeállításaim vannak.
26/N
119 folytatásaként:
És még mielőtt jönnél azzal, hogy mi mindig azzal jövünk (nem), hogy a külső nem lényeges, csak a személyiség számít...
Az a baj, hogy ha a személyiséged nem jó, akkor a kelsőd se lesz tetszetős nagyjából. A személyiségednek van egy megjelenése, amit nem tartok se átlag férfiideálnak, se megfelelő viselkedésnek és megjelenésnek. Szóval nem, nem a külső alapján ítélkezem, hanem a személyiség mivolta van összepárosítva a megjelenéssel.
124
Utolsó kocsis 😂 Mondja ezt a "nyomorult femináci"-zós incel 🤡
#126: Ezek jól néznek ki.
Nekem sajnos nincs kellő személyiségem és megjelenésem ilyen öltönyökhöz, pedig tök szívesen hordanák ilyeneket.
Na meg átlag magyar férfinek se nem kell mindennapi munkához, se nincs 250 ezre ruhára, se nem jön be ez mindenkinek.
127
A #90 nem a tied? Akkor én kérek elnézést 🤣
Akkora bohócok vagytok mind 🤡
(O.k. látom hogy nem femináci, hanem csak nyomorult feminista, de ez mindegy 😂)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!