Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?
Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!
Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.
Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.
Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.
Akkor én most normális modorral írom, hogy véleményem szerint mindenki saját maga tehet arról, hogy szingli vagy sem, szűz 30 évesen vagy sem.
Vannak vékony,kövér,csúnya,szép,tolókocsis, süketnéma..stb párok is és nem csak társkeresőn lehet próbálkozni, hanem a való életben is.
@54
Na, látod, így is lehet! Ösztönzésül és a többieknek példaként fel is pontoztalak, pedig nem értek egyet veled. Viszont tőled is érdekelne: miért gondolod, hogy annyival jobb, ha élőben próbálkozik egy férfi, és nem társkeresőn? Online ezer meg egy előnyt tudok felsorolni, csak néhány ezek közül:
-kapásból kiderül, hogy hogy ír az illető, mennyire igényes az elméjére;
-nem nézi végig egy közönségnyi ember, ahogy beégsz;
-egyből tudod, hogy nem csak az idődet pazarlod, nem derül ki pár óra után, hogy amúgy már foglalt; illetve
-egy nap alatt szinte korlátlan számban próbálkozhatsz, akár egymással párhuzamosan is.
Ha valakit nem érdekelsz, azt nemcsak online, hanem offline se fogod érdekelni.
@55
Én pedig javaslom neked a #27-es hozzászólásomat.
Kérdezőnek adok igazat, és a nők full ösztönlények, kizárólag a külső meg a pénz számít nekik, nincs kivétel. Régen még én is hittem a mesékben, hogy van, de nem.
Sokszor leírtam már az oldalon, mennyi nőnél próbálkoztam régebben élőben is, neten is stb.
Sokat beszélgettem nőknél sikeres,jóképű srácokkal, mi a titok. Egyszer ki is próbáltam, utána magamtól hánytam kb., de sikerült. Akkor rájöttem, hogy én nem tudom megjátszani magam, és nem tudok egy bunkó állat lenni a nőkkel csak azért, hogy egyáltalán észrevegyenek.
Erre az egyik nőismerősöm is ráerősített, be is ismerte hogy így van. Soha nem szabad kedvesnek lenni a nőkkel, mert az unalmas nekik.
Szóval amit tettem érte, 5-6 éven keresztül szinte mindennap eljártunk haverokkal különböző helyekre, odamentünk lányokhoz/nőkhöz beszélgetni, ismerkedni. Semmi mást nem is akartunk tőlük, mert ismertük már akkor is a nők milyen felszínesek, úgyhogy csak poénból dumálgatni akartunk velük.
Hadd ne mondjam, felesleges is. Hogy képzeled, mit akarsz, húzz már innen, fujj, stb. Külföldi csajok voltak normálisabbak egy fokkal, ők legalább beszélgetésre hajlandóak voltak, bár elég kevés, de az már "sikernek" számított nálunk.
És még 5000 hasonló sztorit le tudnék írni, amik történtek.
Társkereső még rosszabb, ott aztán végképp semmi értelme az egésznek. Még csak azt az esélyt sem kapom meg,hogy egyáltalán írhassak bárkinek. Mert ott is csak a külső számít...
30/F
58-as
A párom mindig nagyon kedves volt, az emberek mindig visszaéltek a kedvességével, a haverjának tetszettem és azzal magyarázta, hogy nem őt valasztottam, hogy a nők hülyék és csak ki akarják használni a férfiakat őt meg nem lehet, mert okos.
3 éve vagyunk együtt a párommal és csak akkor engedem neki, hogy fizessen, ha azt később viszonozhatom.
Pl: ő fizeti a mozijegyet, én a popcornt és az üdítőt.
Ha szingli lennék nem az lenne az oka, hogy visszautasítalak, mert nem vagy jóképű vagy bunkó hanem, mert eszméletlenül visszataszító a gondolkodásmóddal rendelkezek és téveszmékkel magyarázod a balf@szságod
21/N
Kérdező 31-es megjegyzése a válaszadókhoz:
Szerinted mit akarok immáron kb. hatodik (!!!) éve társkeresőkön?! Ráírok boldogra, boldogtalanra, és még annyit nem hajlandók visszaírni, hogy "húzd meg a phact te nyomorék".
Kérdező 56-os megjegyzése a válaszadókhoz:
miért gondolod, hogy annyival jobb, ha élőben próbálkozik egy férfi, és nem társkeresőn? Online ezer meg egy előnyt tudok felsorolni, csak néhány ezek közül:
-kapásból kiderül, hogy hogy ír az illető, mennyire igényes az elméjére;
-nem nézi végig egy közönségnyi ember, ahogy beégsz;
-egyből tudod, hogy nem csak az idődet pazarlod, nem derül ki pár óra után, hogy amúgy már foglalt; illetve
-egy nap alatt szinte korlátlan számban próbálkozhatsz, akár egymással párhuzamosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!