Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen az élet, hogy van aki jóképű/szép, jó személyisége van emiatt könnyen talál párt és van aki kevésbé előnyös kinézetű?
Szerintetek milyen kinézetűeknek, személyiségűeknek nem lesz sosem párjuk?
Nőknél vagy a férfiaknál nagyobb az esély, hogy egyedül marad örökre?
Én úgy érzem, hogy nekem sosem lesz barátnőm. Magas és vékony testalkatom van, és csendes, szolid személyiségem. Ez hátrány szerintetek is?
Alkatod szerencsés, a személyiséggel sincs baj. Fejed milyen?
32/f
A testalkatodon ha van elég kitartásod és nem vagy lusta akkor tudsz alakítani.
A fejed már más kérdés.
De nem mondanám azt, hogy az előnytelenebb külsővel rendelkezők nem találnak maguknak társat. Nagyon sokat látok....
Egyetlen egy kérdés van csak....hogy kinek mi és mekkorák az igényei.
Nagyon sok előnytelenebb külsejű (bocsánat a kifejezésért) van felesége férje gyerekei.
Szóval egészen biztos, hogy mindenki találna magának társat, viszont nem biztos, hogy vonzódna hozzá eléggé és boldog lenne vele. Mert olyat mindenki találhat , hogy "ha nincs ló jó a szamár is"
Kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek az arcomról. Akit érdekel küldök Neki!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!