Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan 20 éves vagy annál idősebb fiú/lány, férfi/nő, akinek feltehetően a nem túl előnyös arcvonási miatt nem volt még párkapcsolata?
Mint ahogy kitalálhattátok, 20 éves lány vagyok, akit még életében nem csókoltak meg, öleltek át szerelmesen. Hogy lett-e volna erre lehetőségem? Persze, nem is egy. "Akkor meg minek nyivákolsz itt", kérdezheted teljesen jogosan. A válasz azért, mert a fiatalemberek, akik efféle módon nyitottak felém, vagy elképesztő ápolatlansággal vagy hajmeresztően alacsony intelligenciával voltak megáldva. (elnézést a nyers megfogalmazásért)
Rengeteg fiú barátom van és volt mindig is. Sok meg is tetszett közülük, de sajna mivel Jóisten egy smink nélkül "emberiség ellen elkövetett bűn arccal" áldott meg, ami még fullos kenceficével is csak tűrhetőre redukálható, ők sosem tettek felém efféle lépéseket. Nem is csoda, nem vagyunk egy "kaszt", én havernak maradtam, éppúgy, mint bármelyik másik srác a körünkből.
Na, tudom,hogy ezzel alapvetően nem sok mindent lehet kezdeni, csak várni, hogy egyszer elém keveredik egy ápolt és értelmes férfiember, aki meg bír békélni a "képesfelemmel"... A kérdésem igazából az lenne, hogy más is van hasonló szituációban? Mekkora tömeget érint ilyesfajta probléma?
37 eves no vagyok, akkora orral, mint a bazilika kilincse, es ep, am kusza fogsorral. hajam alig van.
a masodik ferjemet nyuvom, az elso kifejezetten ferfiszepseg volt, a masodik (es utolso:)) tipikusan dogleszto rosszfiu, ami a kulsejet illeti. amugy mindketten ertelmes, okos, tanult ferfiak.
nos, en a nehezfegyzverzetet vettem be mindkettonel: az intelligenciat es a humort. mellette rendszeresen sportolok, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!