Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor volt a kérdés, de kíváncsi vagyok hogy miért nem írnak vissza lányok a társkeresőn? 100-ból ha 10 válaszol. Aki pedig nézi a profilomat vagy ír az a "gázos" nő kategória (elhízott, idősebb, stb. ).
Ki a gázos kategória? tökre érdekel.
Azért nem válaszolnak, mert olyan sok levelet kapnak, hogy nem bírnak mindre válaszolni.
Csak én nem értem, hogy miért lovagolnak ezen a pasik annyit?
Én nőként rendszeresen kezdeményezek, írok mondjuk 20-30 embernek, 1-2 válaszol, akkor foglalkozok velük. Mi a jó istenért túráztatod az agyad azon, hogy aki nem válaszol az miért nem válaszol? Az a lényeg, hogy nem akar, nem tetszel neki, és zsák utca a vele való ismerkedés. Ez nem elég infó neked...? Koncentrálj arra, aki ír.
Nem kötelező visszaírni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy most válaszol egy levélre vagy sem.
Ha a levél témája egyértelmű, hogy ismerkedős, és ha nem jön be a levélküldő, akkor minek írjon neki vissza az ember?
Valami akkor is hibádzik benned, ha még mindig egyedül vagy.
Ha nem válaszolnak neked, abból nem jössz rá, hogy nem tetszel nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!