Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor volt a kérdés, de kíváncsi vagyok hogy miért nem írnak vissza lányok a társkeresőn? 100-ból ha 10 válaszol. Aki pedig nézi a profilomat vagy ír az a "gázos" nő kategória (elhízott, idősebb, stb. ).
2 hete regisztráltam társkeresőkre, mivel nem akarok távkapcsolatot, ezért 50km-es környezetben kerestem.
3 társkereső oldalról összesen 29 találat, ebből 2 tetszett, a legutolsó belépés dátuma 2014 és 2016. Szerinte ezeknek érdemes írni? NEM!
Nálam ennyi volt a társkeresőzés, majd jövőre ismét felnézek, történt-e valami változás, esetleg új regisztráltak.
#21 ja, és a társkeresők nagyrészén ilyen felhozatalra fizess ki X ezer forintot havonta.
Hát az édesapjuk kócbatekert fszát, azt.
a válasz: mert a lányok nagytöbbsége nem párt keresni van fent, hanem csak az egóját növelni
élvezi, ha azt olvashatja, hogy ő mennyire kapós, de ahhoz ugye túl arisztokrata, hogy az egyszerű pórnéphez leereszkedjen, let alone kapcsolatba lépjen velük
"Azért nem válaszolnak, mert olyan sok levelet kapnak, hogy nem bírnak mindre válaszolni."
ez nem menti fel őket, ha egyikre se válaszolnak
"Csak én nem értem, hogy miért lovagolnak ezen a pasik annyit?"
mondjuk azért, mert a pasi nem arra fizet ki sokezer forintot havonta, hogy az üres levelesládát bámulja
persze ti könnyen beszéltek, nektek ingyen engedik a regisztrációt...
"Nem kötelező visszaírni. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy most válaszol egy levélre vagy sem."
semmi gond, akkor viszont kapják a savazást
lehet ezt így is...
"és ha nem jön be a levélküldő, akkor minek írjon neki vissza az ember?"
alapvető emberi tisztelet...?
vagy az már múltszázadi avítt Frédi Flintsztón felfogás?
"Valami akkor is hibádzik benned, ha még mindig egyedül vagy."
ja, az hibádzik benne, hogy nem jóképű, és nem gazdag
"De tudod mit? A nők szemét aljas disznók mind, ellened összefogott az univerzum és a gyíkemberek, ezért nem válaszol neked az a sok nő."
mi van kisapám, fáj az igazság?
há' szar má' neked...
"Szerintem is süppedj csak el mélyebben ebben a kérdésben, mert brit tudósok megállapították, hogyha kellő mértékű az értelmetlen önsajnálatod, akkor 90D csöcsös szőke bombázó feleséged lesz. Csak úgy a semmiből, tenned se kell majd érte."
ne zavarjon kisapám, hogy ha annyira nő kell neki, bármikor felmehet rosszlanyok.hu-ra, és magánál ötvenszer jobb nővel is hentereghet
képzeld csak nyugodtan, hogy te itt most fúúú de kiosztottad a kérdezőt! ez oszt igen, most aztán kőkeményen megmutattad, mi az az ungarische wirtschaft! hic!!!
"Gondolom ilyen válaszokat vársz, mert a teljesen egyszerű objektív segítséget magasról lesz..rod."
ti nem segíteni jártok fel, kisapám, hanem jókat viccelődni a kérdező rovására
csak hogy tisztába tegyük a dolgokat
a mínuszt pedig csípőből kaptad is
"Mert a férfitársaid nem mindig komplettek és ezzel rontják a normálisak esélyeit."
úgyvan, mindenről a csúnyarossz férfiak tehetnek!!!4!4!44NÉGYNÉGYNÉGYNEGYVENNÉGY!
mikor fognak szentté avatni titeket? szeretnék ott lenni a ceremónián
"Ha meg már válogat valaki, akkor fogadd el, hogy nem téged választ. Ennyi."
semmi gond, csak akkor nem kell cirkuszozni, ha kapják a savazást emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!