Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokszor volt a kérdés, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor volt a kérdés, de kíváncsi vagyok hogy miért nem írnak vissza lányok a társkeresőn? 100-ból ha 10 válaszol. Aki pedig nézi a profilomat vagy ír az a "gázos" nő kategória (elhízott, idősebb, stb. ).

Figyelt kérdés
Még mielőtt kérdés lenne: Nem vagyok sem csúnya, sem kövér, normális bemutatkozó lapom van, értelmes, poénos, patikamérleggel kiszámolt szavakkal, mondatokkal. Van jó munkám, rendezett egzisztenciám, normális családból jövök. Jó leveleket írok (még olyanoknak is akik arra nem képesek, hogy kettő mondatot leírjanak magukról).

2018. okt. 5. 14:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

9) lehet gáz, de nekem legalább már van párom, és nem egyedül merengek azon, hogy az a maradék 20-30 ember miért nem válaszolt. Egyébként meg valószínűleg azért, mert nem tetszettem nekik. Hűha, micsoda kva nagy felfedezés.

De tudod mit? A nők szemét aljas disznók mind, ellened összefogott az univerzum és a gyíkemberek, ezért nem válaszol neked az a sok nő. Szerintem is süppedj csak el mélyebben ebben a kérdésben, mert brit tudósok megállapították, hogyha kellő mértékű az értelmetlen önsajnálatod, akkor 90D csöcsös szőke bombázó feleséged lesz. Csak úgy a semmiből, tenned se kell majd érte. Gondolom ilyen válaszokat vársz, mert a teljesen egyszerű objektív segítséget magasról lesz..rod.

2018. okt. 5. 15:02
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
Ha visszaírna neked,hogy bocs de neme tetszel,de ezt akár máshogy vennéd le és visszaírnál,hogy de miért?,úgy vennéd talán,mintha ezzel ő kezdeményezne egyfajta beszélgetést,a másil nezőpont,hogy szerinted mi lányok,nők ha ránr írnak társkeresőn,egy idegennek csak úgy visszaírunk,hogy bocsi,de nem jössz be,ennyore bunkók nem vagyunk,pont ezért inkébb nem írunk semmit,mivel nem is akarunk az illetővel sem ismerkedni,sem beszélgetni.Mivel mi nekünk sem esne jól,ha egy társkeresőn,akire ráírtunk,nme íe vissza, vettük a lapot,hogy nem tetszünk,vagy akár nem vagyunk szimpatikusak,ezért nem is kell ilyesmi törni a fejed,fölösleges.. Remélem segítettem,ennek megértésében.
2018. okt. 5. 15:04
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Egyszerű a képlet ,és pasiként mondom a pasik tehetnek róla.4 szer annyi pasi van fenn mint nő De a pasik 80% csak a sex érdekli persze hazudik a nőnek ,hogy nem.Tehát ott vannak a rutinos pasik és lehet jobban néznek is ki mint te lazák mint a rigalánc ,a lökött nő annak ír.Aztán rájön átbaszták visszamegy és kisírja a válladon neki rendes pasi kell,aztán helyetted újra másikat választ .Ezért vannak fenn évekig.Aztán mikor ronda öreg és kövér lesz téged választ.
2018. okt. 5. 15:20
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Egy darabig mikor hazsnáltam még ilyesmit mindenkinek válaszoltam. Mikor a sokadik ember küldött el a fenébe vagy kezdett el "könyörögni", hogy attól még megpróbálhatnánk bla-bla, tehát nem fogadta el az elutasítást befejeztem. Ha nem ír vissza egyértleműen vagy nem olvasta még vagy nem tetszel neki, ezen nincs mit szépíteni és a dolgon nem fog változtatni, ha ezt megírja.
2018. okt. 5. 15:25
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
Mert találtak nálad jobbat is, és persze, hogy az fog kelleni nekik. Ha vissza is írnad, rád csak addig van szükség, amíg nem találnak jobbat.
2018. okt. 5. 15:49
 16/25 anonim ***** válasza:
64%
Remélem, te szépen udvariasan válaszolsz ezeknek a "gázos" nőknek.
2018. okt. 5. 16:22
 17/25 anonim ***** válasza:
62%
Mert a férfitársaid nem mindig komplettek és ezzel rontják a normálisak esélyeit. Mert arra az egyre aki emelt fővel tudja fogadni, hogy bocs de nem szeretnék veled ismerkedni jut 5 olyan aki elhord mindenféle éjjeli lepkének, vagy megakar győzni, hogy milyen jó dolgod lenne vele.
2018. okt. 5. 16:26
 18/25 anonim ***** válasza:
21%
Akárcsak a való életben, a netes társkeresőn is csak a férfiak legjobb 10-15%-a érdekli őket. A férfiak 85-90%-át dölyfös pofával levegőnek nézik illetve válaszra se méltatják.
2018. okt. 5. 19:02
 19/25 anonim ***** válasza:

A társkeresőkre átlag 90%-ban pasik regisztrálnak.

Egy nő bőven van kikből válogasson.

Ja meg sokszor volt válasz is.

2018. okt. 5. 19:07
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
Ha te válogatni mentél fel, akkor más miért ne válogathatna? Ha meg már válogat valaki, akkor fogadd el, hogy nem téged választ. Ennyi. Ha nem ír vissza, akkor nem ír vissza. Az jobb lenne, ha 50ezerszer elolvashatnád, hogy bocs nem kellesz?
2018. okt. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!