Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor volt a kérdés, de kíváncsi vagyok hogy miért nem írnak vissza lányok a társkeresőn? 100-ból ha 10 válaszol. Aki pedig nézi a profilomat vagy ír az a "gázos" nő kategória (elhízott, idősebb, stb. ).
9) lehet gáz, de nekem legalább már van párom, és nem egyedül merengek azon, hogy az a maradék 20-30 ember miért nem válaszolt. Egyébként meg valószínűleg azért, mert nem tetszettem nekik. Hűha, micsoda kva nagy felfedezés.
De tudod mit? A nők szemét aljas disznók mind, ellened összefogott az univerzum és a gyíkemberek, ezért nem válaszol neked az a sok nő. Szerintem is süppedj csak el mélyebben ebben a kérdésben, mert brit tudósok megállapították, hogyha kellő mértékű az értelmetlen önsajnálatod, akkor 90D csöcsös szőke bombázó feleséged lesz. Csak úgy a semmiből, tenned se kell majd érte. Gondolom ilyen válaszokat vársz, mert a teljesen egyszerű objektív segítséget magasról lesz..rod.
A társkeresőkre átlag 90%-ban pasik regisztrálnak.
Egy nő bőven van kikből válogasson.
Ja meg sokszor volt válasz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!