Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?

Figyelt kérdés

Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!

Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.

Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.

Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.

2021. nov. 6. 09:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:
86%
Ha tudnák, hogy ezt a kérdést te írtad ki és ilyenekkel foglalkozol szabadidődben, nem mennének többet oda hülyéskedni hozzád.
2021. nov. 6. 11:52
 32/126 anonim ***** válasza:
78%

De nem értem, miért panaszkodsz kérdező. A társadalom a gyengéket mindig kivetette magából és ez így van rendjén, mert ezzel tudja fenntartani a saját egészségét. De manapság a társadalom sokkal elnézőbb azokkal, akik nem akarnak vagy nem tudnak családot alapítani.

Mert ha családot nem is alapítanak, attól még hasznosak pl. mint munkaerő, vagy éppen azzal, hogy pörgetik a gazdaságot.

De a gyengeségükkel nem akar, és nem fog foglalkozni, mivel nem áll érdekében. Ha valaki nem tud becsajozni és családot alapítani, (nem vált férfivá, felnőtt fiú maradt) az viszont egyfajta gyengeség.

2021. nov. 6. 11:52
 33/126 anonim ***** válasza:
56%

Azt, hogy ki a kretén, és a nagypofájú cimbora, mindannyian tudjuk itt, és nem én vagyok, ahogy te állítod.

Attól pedig egyenesen röhögnöm kell, hogy hogy mered kiejteni a szádon az “empátia” szót, miközben benned meg aztán senki iránt sincs.

Csak a saját fajtád iránt. Mindenki keseregjen azon, hogy te áááldozat vagy, hogy itt toporzékolsz. Tenni nem akarsz semmit, egyszerűen csak neked oldja meg a problémádat valaki, pl egy önfeláldozó nő, aki a hányással küzdve alád fekszik, hogy neked jó legyen.

Vagy mégis mit vársz???

Kell nő? Villants annyit, hogy érdemes legyen veled kezdeni.

Ez még mindig nem társadalmi probléma, csak pár életképtelen erőtlen hőbörgése.

2021. nov. 6. 11:56
 34/126 A kérdező kommentje:

@32

Természetesen, éppen ezért kell rejtegetnem mindenki elől, hogy szűz vagyok 28 évesen is. Ezért szoktak "tetszeni" azok a kérdések, válaszok, hozzászólások, amikben kioktató módon hangoztatják nagytudásúak, hogy nem szabad ezt szégyellni, hanem be kell vallani őszintén. Igen. Tényleg. Látom.

@33

"Mert ha családot nem is alapítanak, attól még hasznosak pl. mint munkaerő, vagy éppen azzal, hogy pörgetik a gazdaságot."

Igen, és ez a legrosszabb az egészben. Én is minden téren átlagos vagyok, csak épp azt nem kapom meg, ami a többi átlagembernek kijár. Másképp szólva: én elvégzem a társadalmi feladatomat, csak épp cserébe nem kapok semmit a tyúkszarnyi fizetésemen kívül. Ejha, ez aztán a motiváció!

2021. nov. 6. 11:57
 35/126 anonim ***** válasza:
84%
Senkinek nem járnak az emberi kapcsolatok. Sem a párkapcsolat, sem a barátság nem egy fizetség az érdemeidért, mint egy béren felüli juttatás.
2021. nov. 6. 11:59
 36/126 anonim ***** válasza:
59%

Hozzám jön ma a párom és sz#xelünk egy jót vagy többet, amíg te írogatod a gyk-s regényeidet arról, hogy mások hibája a helyzeted.

Csak gondoltam szólok.😊

21/L

37/126 A kérdező kommentje:

@34

Ha visszaolvasod a hozzászólásaidat, és még mindig nem esik le, hogy mennyire nem megy az érvelés és mennyire nagypofájú ugatással és melldöngető erőszakkal akarsz vitázni, akkor az már nem az én bajom és főleg nem az én hibám. Vagyis itt inkább az a baj, hogy te nem vitázni jöttél, csak fröcsögni és gyűlölködni (nem kell tagadnod, elég a szóhasználatodat megfigyelni).

38/126 anonim ***** válasza:
63%

Ja, és igen. Bűncselekményeknek és baleseteknek szoktak áldozatai lenni. Az, hogy ronda/hülye/csődtömeg/felelősségtologató/tehetetlen/gyáva/gyenge vagy, és ezért nem kellesz nőnek, nem említhető egy lapok egyikkel sem.

Ez nem egy tragédia, csak egy megoldandó feladat, ami egyedül rád vár és a te problémád/felelősséged.

Ha pedig továbbra is ezt tolod, amit itt, vergődhetsz egy életen át.

2021. nov. 6. 12:00
 39/126 A kérdező kommentje:

@37

Leszarom, akármilyen rosszindulatú nyomorék is vagy. :D De amúgy neked is van ám időd ilyenekre, hát nem furcsa?

2021. nov. 6. 12:00
 40/126 anonim ***** válasza:
76%
Szanalmas, megis mi masnak koszonhetnek? Vagy az hogy mama hotelbe csecsszopo modon viselkedik az nem a szemelyiseghez tartozik?
2021. nov. 6. 12:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!