Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?
Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!
Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.
Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.
Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.
A kérdező hozta fel az áldozathibáztatást, amit általában az erőszak áldozataira használnak, de akkor ismét megkérdezem: ki a hibás az incelek helyzetéért, ha nem ők maguk?
Láttad az "általában" szót a válaszomban? Nem? No mindegy. A válaszom lényege ugyanaz: egy incel nem áldozat amiatt, mert szingli és ő a felelős érte. Vagy nem így volna?
Hagyjad, agyhalott.
Még a fogalmakat sem ismeri.
76
Miből gondolod hogy nők? Lehetnek férfiak is. Én mondjuk az vagyok.
25F
Mi is a probléma? Hogy érdekel, kik a felelősek az incelek helyzetéért, ha nem ők? Ugyanis erre nem sikerült válaszolni.
Töki!
Tarts reviziót az életedben!
Hogyha egy kicsit abbahagyod az önsajnálatot észrevehetnéd,hogy több potenciális partnert ellöktél magadtól.
25évesen jöttem én is erre rá. Dagadt és magamnakvaló voltam. Hugom barátnője viszont elmondta,hogy fülig szerelmes volt belém már 18évesen. Akkor rajta kívül volt több lány is,de egyik sem jött össze. Abbahagytam az önsajnálatot megpróbáltam nyitni és láss csodát egy gyönyörű fiatal nő teljesen rámpörgött,hogy milyen kedves vagyok. Így vesztettem el a szüzességem. Onnan nőtt az önbizalmam, boldogabb voltam és elkezdtem fogyni. Szóval hagyd abba ezt a mindenki más hibásdolgot és kezdj el dolgozni a testeden és a személyiségeden..
"Ennyi empatikus nőt..."
Miért kéne empatikusnak lenni?
Talán el kéne gondolkodni, hogy van oka annak, hogy 30 év alatt egy nőnek sem kellett.
Persze úgyis fel lehet fogni, hogy a világon élő összes szingli csaj tehet róla, nem az az egy ember, aki emiatt siránkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!