Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?
Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!
Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.
Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.
Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.
100! Ahhoz képest egy fél éves kapcsolat lett belőle...
Nem csak az, de általában véve ez a trend a Szürke 50 árnyalatától még a tiniregényekben is mint a Twiliht amin a lányok felnőnek Edward egy kvázi zaklató, aki pl éjszaka belopózik a szobájába a csajnak. Ne papolj itt Jane Austenról, aki majd kétszáz éve írt.
Igen, csak azt felejted el, hogy szinte az összes tinilány (komolyan értelmileg még nem kifejlett kvázi gyerekeket hozol fel példának?) kinő a dologból, amikor megérik és rájön, mennyi problémás eleme van. Nézz fel YouTube-ra, számtalan videó van, ahol ex-rajongók fejtik ki a dolgot.
Kétszáz éve írt, mégis a mai napig számtalan rajongója van, a mai napig készülnek a műveiből sikeres adaptációk. A 365 nap és az Alkonyat sehol se lesznek már tíz év múlva se. Ebből látszik, hogy a kettő közül melyik közvetít valódi értéket és fogalmaz meg valódi vágyakat. Nagyon ostoba hozzáállás, hogyha valami régi/régebbi, akkor biztos nem releváns - egyáltalán nem így van.
99
Ez a viselkedésmód nemhogy visszataszító, de ijesztő inkább.
Sok női ismerősöm beszélt ilyen srácokról nekem, de inkább zaklatónak nevezték az illetőt és görcsbe rándult gyomorral beszéltek az esetről. Ha így udvarolnál letiltanálak a f@szba.
Velem volt, aki így próbálkozott. Az elsőnél azt gondoltam, kitartó. Az összes többinél már betegesnek és visszataszítónak tartottam. Főleg azután, hogy nemet mondtam neki 1 tali után is, és azt se akarta megérteni. És igen, azért mentem bele, hogy gyorsabban szabaduljak, ő is lássa be, hogy esélytelen. Ahhoz képest pár hónapja is erőszakoskodott messengeren, hogy de miért nem, a történet pedig 5+ éves.
Ez gáz, és azt mutatja, semmi méltóságotok és értetlenek is vagytok.
Ki mond ilyet? Én és a barátnőim biztosan nem.
Tudod, kik gondolják így? Az erőszaktevők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!