Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?

Figyelt kérdés

Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!

Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.

Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.

Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.

2021. nov. 6. 09:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:
87%
Én nem sajnállak, mivel a te szinteden lévő nőket észre sem veszed. Gondolom szép nők után rohansz te is, mint kb az összes incel. Ha nem elégedsz meg a túlsúlyos nőkkel, akkor másoktól se várd el, hogy veled megelégedjenek.
2022. ápr. 22. 17:32
 122/126 anonim ***** válasza:
80%
Én amúgy komolyan nem értem az itt síró "inceleket"... Tény, hogy jó pasiként könnyebb a csajozás, de ez még nem zárja ki azt, hogy egy előnytelen külsejű pasinak is legyen nője. Oké, az igények tényleg elszálltak az utóbbi években mindkét nem részéről, de ha még soha nem találtál magadnak senkit, az nem a külsőd miatt van. Gyanús, hogy túl magasra teszitek a lécet és az átlagnál jóval szebb nőkre hajtotok az átlagos csajok helyett. Nem, nem leharcolt, elhízott nőkkel kell beérni, simán kaphatnátok átlagosan csinos barátnőt is, ha belül nem rohadnátok. Így meg hát ez tényleg rossz kombináció, hogy rondák és utálatosak vagytok egyszerre, szóval ne csodálkozzatok, ha senkinek nem kelletek.
2022. dec. 31. 01:30
 123/126 anonim ***** válasza:
100%

122: Pontosan az ilyen általánosítások miatt van sok férfi egyedül. "Ha nem kellettél 30 éves korig akkor tutibiztos baj van veled." Nem, nem biztos. Lehet persze, de lehet, hogy semmi gond.

Erre akkor döbbentem rá amikor 30 felett lett az első barátnőm és SEMMIT nem változtam a korábbiakhoz képest, párom áradozott, hogy milyen jó pasi is vagyok. Csupán meg kellett ismerni a megfelelőt :)

2022. dec. 31. 16:32
 124/126 anonim ***** válasza:
80%
#123 Nekem ne mondd, hogy nincs gond egy olyan emberrel, aki még 30 évesen is szűz... ott valami baj biztos van, bármi is legyen az pontosan.
2023. jan. 4. 03:44
 125/126 anonim ***** válasza:
22%
124! mondjuk nem az első és legfontosabb neki, hogy elveszítse? 🤔 Tudod én ugyan 30 év alatt vesztettem el, de konkrétan csak a véletlen miatt, ha akkor másképp alakul még most is az lennék, és nem, ettől nem lettem felnőttebb, nem lettem érettem, és nem, nem vagyok más ember attól, hogy 28 évesen megdugtam egy csajt. Bónuszpont, hogy MESSZE MESSZE nem olyan jó, mint gondoltam korábban. Az maradt meg, hogy baromira elfáradtam, ömlött rólam az izzadság, és büdös volt a csaj szája, ez aztán a szexuális "élmény"! 😂😂
2023. jan. 4. 14:34
 126/126 anonim ***** válasza:
72%
#125 Az én életemben sem a szex a legfontosabb dolog, viszont hogyha valaki 30 év alatt sem volt képes egy nővel összejönni, ott felmerülnek kérdések. Oké, hogy nem a szex körül forog az életed, ez még szimpatikus is lenne alapból, de ez még nem "magyarázat" arra, hogy ilyen sokára jött csak össze. Még a leglúzerebb ismerőseimnek is sikerült 30 éves koruk előtt.
2023. jan. 4. 22:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!