Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek kizárólag a személyiségük miatt nem találnak párt, azok nem érzik, hogy bedől az elméletük?
Ugye itt állandóan arról megy a téma, hogy az incelek (ha nem szereted ezt a kifejezést, akkor örökszüzek, aggszüzek, forever alone-ok - nevezd, aminek akarod) azért szüzek késői húszas éveikre is, mert kibírhatatlanok, buták, utálatosak, gyerekesek, mentálisan vagy pszichésen sérültek, esetleg ezeknek tetszőleges kombinációja. Nyilván van köztünk ilyen is, mint a nőknél sikeres férfiak közt is, és nem mondom azt se, hogy mindegyikünknek makulátlan a lelke és az elméje. Micsoda meglepetés, hogy mi is emberek vagyunk, így nekünk is vannak hibáink! Nahát!
Csakhogy ezeket figyelembe véve az interneten -ahol pár képen és egy néhány soros bemutatkozáson kívül semmit nem tudnak rólunk a nők- tarolnunk kellene, de minimum valamennyi sikerélményt szereznünk. Ez viszont nagyon nem így van. Akkor bizony nem marad más, minthogy a génlottón bejött nulla találatos szelvényünknek köszönhetően vagyunk egyedül, ami egészen evidens is... és mégsem olvasni semmi mást ezen az oldalon sem, mint az első bekezdésben vázoltakat. Tessék, hogy ne legyen sima, üres fröcsögés az írásom, néhány kérdés a témában, ahol érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ennél a kérdésnél amúgy érdekes a válaszok aránya. Vannak, akik a szokásos kamut nyomatják, hogy belső így, személyiség úgy, de a #4 eléggé megfogta a lényeget.
Egyetlen válasz, az is arról szól, hogy a belsőjét fejlessze, véletlenül sem jutunk el odáig, hogy talán ronda a kolléga.
Nyilván ezer meg egy másik kérdést be lehetne linkelni, ez csak néhány azok közül, amiket a szűz+férfi keresőkifejezésre kidobott az oldal. Viszont azokból is csak az, ami kapásból az első oldalon volt, tehát végtelen számban lehetne ilyeneket sorolni.
Miért, ha beleélem magamat, történik valami pozitív változás? Nem, nem fog, ugyanis a szingliséged a te magánügyed, ami a te "hibád".
Manapság az empátia nem divat. Soha nem merül fel senkiben, hogy esetleg nem az illető személyével van baj. Hogy vannak barátai, kedvelik a kollégák, haverok, "havercsajok", csak épp mindig barátzónás lesz mert nem elég jóképű.
Nem, egyszerűbb mantrázni a "fejleszd magad", "biztosan aszociális vagy" és hasonlókat. Jóllakottan persze nem lehet megérteni, miért éhes a másik. Vagy miért nincs bármilye, amiből nekem kettő is van? Há' mer' lusta elmenni érte a boltba, nem? Kizárólag ez lehet az oka!
87-es.
Szóval azt állítod, hogy csak azok tudnak becsajozni és csak azok vesztik el a szüzességüket, akik elég jóképűek? 😂
Tehát zanzásítva.
-meg vagyok vádolva olyan eszmék vallásával, amik nemcsak nem igazak, de a fene se hozta őket fel
-ismeretlenül is fotelpszichológusként vitatjátok meg, hogy mi a baj az elmémmel (az erre reagáló hozzászólásom persze semmiféle figyelmet nem kap)
-provokáltok, szemétkedtek
-el vagyok hordva mindenféle szar embernek, természetesen indoklás nélkül
-miután megvédtem magamat és hárítottam mindenféle feltételezéseket, ki lett jelentve, hogy a rossz jellememet saját magam bizonyítottam be (tehát kérjek elnézést a létezésemért, sőt, még én magam kérjem a minél további pocskondiázásomat, vagy mi a teherbe vert van?!)
-naphosszat áradoztok az empátiáról meg az emberi jóságról, miközben bennetek annyi van mindkettőből, mint egy háromnapos, száraz kutyaszarban
Konklúzió: ti JÓ emberek vagytok, én ROSSZ ember vagyok. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, csak én legalább ezt be is vallom, míg ti minden erőtökkel azon vagytok, hogy bizonygassátok a nagyvilágnak, hogy milyen kiváló személyiségetek van. Csak furcsa módon ezt pont úgy teszitek, hogy bemutatjátok, micsoda álszent kis ghetsziládák is vagytok, akik papolnak a jóságról, majd minden erejükkel azon vannak, hogy a másikba egymásra licitálva rúgjanak minél nagyobbat. Kifejezetten szégyenteljes annak a 21 éves csitrinek a reakciója, aki a leggyerekesebb módon adta a tudtomra, hogy őt márpedig ma meg fogja kefélni a barátja (akivel nyilván azért van, mert olyan jó ember, nem pedig azért, mert nedvesedik a látványától), de a szégyenfalra sikerrel kéredzkedett fel az a hülyegyerek is, amelyik valahonnan maga se tudja, miért, de előrántotta a családon belüli erőszakot, míg egy másik(?), még agresszívabb példány a nemi erőszakot emlegette fel - ismételten: kéretlenül, mert ilyenekről senki sem szólt.
Na most... ti mindannyian vagy iszonyat ócska (bár bevallom, mégis hatásos) trollok vagytok, vagy nárcisztikus személyiségzavarosak, vagy csak mint a seggem, olyan hülyék. Természetesen, ahogy mondják, tisztelet az egyébként nem túl sok kivételnek, akik emberi módon, fröcsögésmentesen formáltak VÉLEMÉNYT, akármelyik oldalon is álljanak - tehát nem ok nélküli gyűlölködést, a földön fekvőbe még egyet rúgást, nem random incelshaminget, hanem értelmes gondolatokat. Na most ilyenből nem volt túl sok. Nekik köszönöm, hogy megpróbáltak a szartengerből egy diskurzust faragni, de sajnos a trollhadsereg túlzottan is számos volt. A többieknek javaslok egy kipróbált, ősrégi módszert: a nyelvetek és a torkotok segítségével a szájüregetekben gyűjtsetek össze valamennyi nyálat, ezt pedig a fejetek magasba emelése közben lövelljétek a magasba, majd álljatok alá. Higgyétek el, jót fog tenni nektek. És itt a többes számot nagyon hipotetikusan használom, mert meggyőződésem, hogy ennyi vadbarom nem él valójában köztünk, és mindez 1, maximum 2 ember (heh... legfeljebb bonobó lesz az, de nem ember) ámokfutása volt 8-10 regisztrációval.
@78
Még te vagy az, aki megérdemli, hogy válaszra méltassam.
"Hogyha egy kicsit abbahagyod az önsajnálatot észrevehetnéd,hogy több potenciális partnert ellöktél magadtól."
Igeeeen? Mesélj még, kérlek, mert kíváncsivá tettél! Kik voltak ezek a potenciális partnerek? Te ezek szerint többet tudsz rólam, mint én. Nem tagadom amúgy, lett volna már pár lehetőségem. Szerinted közülük az egyedülálló láncdohányos cibbon anyukát, a szó szerint mázsás tonnadonnát, vagy szintén a szó legszorosabb értelmében vett elmebeteget kellett volna választanom? Aztán persze igen, egy olyan is van, akit sajnálok azóta is. Egy átlagos csaj volt, laza, de tipikus konzervatív, mind politikailag, mind az életvitelét tekintve. Viszont egyrészt dohányzott, másrészt mint egy kamionos, úgy káromkodott, nagyon butának tűnt, egy sztereotipikus csőlátású prolinak. Aztán kicsit megismertem a facebookos posztjai alapján, és kiderült, hogy tök értelmes valójában, csak ilyen szimplán nyers a modora. Ő egy időben írogatott is nekem, én meg nem nagyon foglalkoztam vele az előző két dolog miatt. Azóta rájöttem, hogy nekem pont egy ilyen nő kellene, aki nem azon hisztizik 0-24, hogy márpedig ő egy nagybetűs NŐ, hanem ő egy ember (mondjuk a dohányzás továbbra is undorító szokás, de na, én meg határeset-alkoholista vagyok, kiegészítjük egymást). Nos, azóta már férje és gyereke van. Rajta és a csodatrión kívül soha, senki nem talált még be, akik meg engem érdekelnek, azok mind-mind, kivétel nélkül a létezésemről se hajlandók tudomást venni. Nemrégiben lett volna egy hozzá hasonló csajszi egyébként társkeresőről. Ő tök erőszakosan nyomult sokáig, majd addig könyörgött, amíg küldtem neki egy aktuális képet magamról. Minő érdekesség!, ő utána egyből visszavett az érdeklődésből, amikor pedig felvetettem neki, hogy kéne találkozni így több hétnyi chatelés után, az volt a reakciója, írd és mondd: "minek? nincs az még korán?". Hirtelen valahogy csak haverkodni akart utána, azt viszont erőteljesen. Magyarán mégsem a belsőmmel volt a baj? Nahát.
"Abbahagytam az önsajnálatot megpróbáltam nyitni és láss csodát egy gyönyörű fiatal nő teljesen rámpörgött,hogy milyen kedves vagyok. Így vesztettem el a szüzességem."
Őszintének tűntél, de azért ez elgondolkodtat és érzek némi kamut benne. Mint mondtam, munkahelyen mindenki azt mondja, tök jó arc vagyok, tök értelmes vagyok, az idősebb kolléganők szerint pedig kedves is. Akkor itt valami nem stimmel, mert a korombeliek, bármilyen kedves is legyek velük, valahogy nem kapkodnak, hogy a szüzességemet elvegyék, de legalább majdnem fintorognak, ha kommunikálniuk kell velem. Akkor most itt valami nem stimmel, úgy érzem... Abban a szürreálisan valószerűtlen esetben, ha mégis igaz, amit írtál, akkor viszont gratulálok! Sajnos nagyon ritka, hogy valaki kitörjön az incellétből önerőből.
"Onnan nőtt az önbizalmam, boldogabb voltam és elkezdtem fogyni. Szóval hagyd abba ezt a mindenki más hibásdolgot és kezdj el dolgozni a testeden és a személyiségeden.."
Január óta 25 kilót fogytam, hangszeren tanulok, sört főzök, most csinálom a jogosítványt a harmadik kategóriámra, van hobbim, csomó tudományos dolgot nézek a neten naphosszat. Mit dolgozzak még szerinted a testemen és a személyiségemen? A magasságomon nem tudok változtatni, de főleg a fejem olyan, amilyen. Nem, gyúrni sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!