Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki talált párt személyiségzavarosként?
Enyhe borderline és később erős pánikbetegség ,ma gyógyszerek nélkül élek kutyaterápia segített ma már saját kutyám van.
Házasságban élek húsz éve,párom sokat segített.
- Borderline
- Az első 2 és fél hónapig, a második 3 és fél éve, jelenleg is tart
- Feltehetőleg nárcisztikussal volt az első kapcsolatom (bár őt doki nem diagnosztizálta, ezért csak feltételezés), a jelenlegi páromnak enyhébb dühkezelési problémái vannak. Sosem bántott, de nagyon ijesztő, amikor épp dühös/ideges.
- Az első pasim nem tudott róla, mert akkor még én sem tudtam. A második tud róla, bár tény, hogy már 2 éves volt a kapcsolatunk, mire meglett a borderline papír, szóval sok időt töltöttünk úgy együtt, hogy egyikünk számára sem volt tiszta a helyzet.
Utolsó azért ez nem ilyen fehér és fekete...
De rendkívül nagy fokú empátia szükséges hozzá.
Feltétel nélküli elfogadásra csak a kutyák képesek,mondjuk minden tiszteletem ezeké a négylábúaké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!