Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találom meg a megfelelő párt?
Az a bajod, hogy nem szereted a szexet? Vagy nem értem. A férfiak általában szeretik a szexet, de ez nem zárja ki, hogy ne érdekelje őt a lelked. Vagy hogy érted ezt az egészet? Lefekszetek egymással, aztán ő jobbra fordul, te balra, reggel megint, aztán ő is meló, te is meló, este meg mikor hazaértek ő leül a gép elé, te meg a telefonodat nyomkodod? Illetve Valentin napkor a haverokkal megy sörözni?
Tényleg nem értem. Most a szexet utálod, vagy ezen kívül nem kapsz mást a pasijaidtól?
De ki keresi a hibát? Miben? Nekem az jön le, hogy volt ilyen exed és most ezt vetíted ki az összes férfira.
A szexet azért kérdezem, mert ha nem szereted, akkor olyan férfit kell találnod, akinek szintén nem fontos. Van sok ilyen és őket a nők szokták megcsalni, ha egy nagyobb igényű lánnyal jönnek össze.
Velem meg pont az a probléma, hogy nagyon szeretem és igénylem a szexet, de mindig a nők lelkén keresztül próbálok közelíteni és sosem ment ez a "férfias" nagydumás stílus, akik pont azokat a lányokat szedik fel pillanatok alatt, akik szintén szeretik a szexet.
Aztán marad mindig a barátzóna meg jó vagyok lelki szemetesládának.
Nincs veled semmi gond, igazad van, tényleg kevés az ilyen pasi.
Sajnos az ilyen nő is kevés, a legtöbb csak megjátssza hogy neki érzelmek kellenek. Csak akkor már kevésbé fontos az érzelem amikor félrekúr.
Sok kapcsolatom volt, én is az ilyen érzelmi alapon levő kapcsolatot akartam. Így is indult mind, a végén kiderült hogy a csajoknak több alkalmi és szexkapcsolata volt, hármasozott, stb. Akkor mennyire fontos neki az érzelem egy kapcsolatban?
Szóval egy erkölcsileg nagyon eltorzult világban élünk.
Bárhol. Csak bizalmas viszonyba kell kerülnöd vele, mert egyébként sosem meri bevallani a társadalmi megítéléstől rettegve. Hiszen egy férfinak meg állandóan kell tudni szexelnie, olyan nincs, hogy egy férfinak nincs kedve hozzá.
Meg amit a 9-es írt, nagyon igaz. Sok nőnek nem feltétlenül fontos, hogy ugyanattól a férfitők kapja meg az érzelmeket és a szexet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!