Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok megfelelő párt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok megfelelő párt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egoista ,csak leírom azt ahogyan mások látnak . Szép és csinos vagyok ,intelligens,talpraesett,kedves ,dolgos ..A legtöbb férfit csak a szex érdekli .

Vannak elvárásaim . Elsősorban legyen hűséges ,kedves ,normális életet élő okos,jól fizető állással rendelkező, átlagos (vagy a feletti) kinézetű és mindenek előtt tiszteljen.. Olyan hatalmas kérés ez ? Olyat keresek aki hozzámvaló. Értelmes válaszokat kérek!

2018. ápr. 30. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Ezt én is kérdezhetném . Fiú létemre nekem nincs meg . Xd sok csalódás jutott . Minden nő egy pusztulat
2018. ápr. 30. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
40%

:D hát ha nem tudnám, hogy nem szarkazmus vagy irónia a kifejtés vége, azt hinném, hogy rendes, értelmes, normális nő vagy.

De így már tudom, hogy nem! :D

2018. ápr. 30. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Feltetelezem, azert vannak ezek az elvarasaid, mert ezek nalad is mind adottak. Az esztol a jol kereso allasig.
2018. ápr. 30. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:

A legtöbben ha élhetnek valamivel, élnek is. Következik, hogy az általános igény rád abban a csoportban amiben te keresgélsz: elhanyagolható.

(Egyébként azt hiszem többre viszed, ha párt nem kérsz, hanem szerzel.)

2018. ápr. 30. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:
#4 ...vagy fizet érte...
2018. ápr. 30. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Ha huzamosabb ideje nem találsz olyan férfit, amilyet leírtál, akkor igen, túlzottak az elvárásaid. Ez ugyanolyan, mint amikor lakást keresel. Ha sokáig nem találsz a pénzedért olyan lakást, amiről álmodozol, és mindenképpen szeretnél lakást, csak két lehetőséged van:

1. több pénzre lesz szükség,

2. leadsz az igényeidből.

2018. ápr. 30. 09:47
 7/8 anonim ***** válasza:
11%

Azért, mert túl racionálisan állsz a szerelemhez. Nem kell papírformát, ideált gyártani..

Tuti biztos tudnék olyan embert állítani eléd, aki maradéktalanul megfelel a listádnak, de mégis csak ráncolnád rá a homlokod, hogy "EZ??"..

2018. ápr. 30. 09:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Már az elég kihívás, hogy legyen kedves, hűséges. Sok az igény, egyedül fogsz megöregedni.
2018. ápr. 30. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!