Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok megfelelő párt?
Nem vagyok egoista ,csak leírom azt ahogyan mások látnak . Szép és csinos vagyok ,intelligens,talpraesett,kedves ,dolgos ..A legtöbb férfit csak a szex érdekli .
Vannak elvárásaim . Elsősorban legyen hűséges ,kedves ,normális életet élő okos,jól fizető állással rendelkező, átlagos (vagy a feletti) kinézetű és mindenek előtt tiszteljen.. Olyan hatalmas kérés ez ? Olyat keresek aki hozzámvaló. Értelmes válaszokat kérek!
:D hát ha nem tudnám, hogy nem szarkazmus vagy irónia a kifejtés vége, azt hinném, hogy rendes, értelmes, normális nő vagy.
De így már tudom, hogy nem! :D
A legtöbben ha élhetnek valamivel, élnek is. Következik, hogy az általános igény rád abban a csoportban amiben te keresgélsz: elhanyagolható.
(Egyébként azt hiszem többre viszed, ha párt nem kérsz, hanem szerzel.)
Ha huzamosabb ideje nem találsz olyan férfit, amilyet leírtál, akkor igen, túlzottak az elvárásaid. Ez ugyanolyan, mint amikor lakást keresel. Ha sokáig nem találsz a pénzedért olyan lakást, amiről álmodozol, és mindenképpen szeretnél lakást, csak két lehetőséged van:
1. több pénzre lesz szükség,
2. leadsz az igényeidből.
Azért, mert túl racionálisan állsz a szerelemhez. Nem kell papírformát, ideált gyártani..
Tuti biztos tudnék olyan embert állítani eléd, aki maradéktalanul megfelel a listádnak, de mégis csak ráncolnád rá a homlokod, hogy "EZ??"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!