Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan élvezze egy olyan pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élvezze egy olyan pasi az életet, akinek az adottságai miatt még az is irreális elvárás, hogy a minimális elvárásainak megfelelő párt találjon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok igénytelen vagy ápolatlan, de annyira kics**tt velem a genetika, hogy szinte semmi esélyt nem látok arra, hogy egy olyan lány összejöjjön velem, akit én csinosnak, szexuálisan vonzónak találnék.
2016. ápr. 18. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Keress más élvezetet az életben.
2016. ápr. 18. 18:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nekem se megy, pedig még randa se vagyok. Csak nem vagyok elég érdekes vagy mit tudom én, nem kellek senkinek se.
2016. ápr. 18. 18:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen lányt keresel? Írd körül pár szóban.
2016. ápr. 18. 18:51
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Sportolj, keress hobbikat, tanulj, élvezd a munkád, és mellesleg akár találhatsz is valakit ha sportos, intelligens, kiegyensúlyozott ember lesz belőled megfelelő egzisztenciával.
2016. ápr. 18. 18:53
 5/13 A kérdező kommentje:

Az abszolút minimum, hogy találjam helyesnek az arcát, ne legyen rajta annyi túlsúly, amennyi már ruhában is látszik, és ne lógjon ki a kapanyél a szájából, legalább az átlagos intelligenciát megüsse. Ha ezek nincsenek meg, akkor semmi értelme, mert úgysem fogok soha vonzalmat érezni iránta. Illetve még az öltözködés is fontos (annál inkább, minél kevésbé szép), de azon lehet javítani.

Ezeknek én amúgy megfelelnék, kivéve a helyes arcot, mert nekem a fejszerkezetem kb. 3/10 (ha jól be van állítva a frizurám). Így aztán megértem, ha a helyes arcú lányok rám sem néznek, de azzal se tudok megbékélni, hogy csak olyan barátnőm lehessen, akire ha ránézek, akkor csak arra tudok gondolni, hogy nem igazán tetszik.

2016. ápr. 18. 18:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Veled mi a gond? Hogy cseszett ki veled a genetika?
2016. ápr. 18. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Értelek, de ez sajnos ilyen dolog, mindenkinek az előtte lévő tetszik, annak meg szintén az előtte lévő és így tovább(úgy értem ezt, hogy külső terén mindig a szebb és jobb kell).

De nem várhatod el, hogy egy nagyon csinos és szép lány kiegyezzen veled, ha nem tetszel neki.

Ahogy leírtad te sem fogadnál el egy olyat, aki nem tetszik.

Én azt mondom, próbálj olyan lányt keresni, akiben tudsz találni olyat ami megfog (tekintete, viselkedése, stílusa, bármi).

Engedd egy kicsit lejjebb azt a lécet.

2016. ápr. 18. 19:05
 8/13 anonim ***** válasza:
egyedül is lehet élvezni az életet, míg ezt nem tanulod meg, addig párkapcsolatban sem fogsz tudni kiteljesedni.. ha egyáltalán össze tudsz szedni egyet.
2016. ápr. 18. 19:27
 9/13 A kérdező kommentje:
7, mint írtam, a léc már az abszolút minimumon van. Ha lejjebb mennék, abban nekem már nem lenne semmi élvezhető.
2016. ápr. 18. 21:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Bla... bla... bla..., vidd lejjebb a lécet, vagy egyszerűen tegyél le arról, hogy neked normális párkapcsolatod lesz, és inkább dugd a micsodádat a farpofáid közé, ennyi jut neked... meg hasonló tanácsokat mindenki dugja fel magának.

Rosszabb külsővel tényleg nehéz párt találni (rám sem ugranak ki a bokorból a nők), de közel sem esélytelen a dolog.

Minden ember úgy működik, hogy a külső és belső értékek együttesen alakítanak ki benne egy döntést, hogy ő most el bírja-e képzelni a jövőjét a másikkal, vagy sem. Az evolúciónk pedig olyan jól alakult, hogy mind a kettőt lehet kompenzálni. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egy nő elsőre nem adná lejjebb 5/10-es pasinál, de a srác belsőleg annyira meg tudja fogni, hogy a hölgyemény nem csak egyszerűen beadja a derekát, hanem szabályosan odavan a férfiúért.

Itt a megoldás már adja magát, de még a külsőnél érdemes megjegyezni, hogy az arcot is tudja kompenzálni az, ha egy egészségesen sportos tested van.

Na most már nézzük a lényeget. Nehezen fogsz összejönni egy csúcskategóriás modellel, de milyen szerencse, hogy te nem is arra vágysz. Egy direkt neked való lánnyal simán össze tudsz jönni, de ebbe munkát kell fektetni.

Meg kell találnod, hogy mit is akarnak igazán a nők, és hogyan lehet a belső értékeidet egyből a felszínre hozni, megmutatni, hogy mekkora érték rejlik benned.

Ja, hogy ez kevés (nem tudom)? Semmi probléma, mérföldekkel előrébb juthatsz személyiségben, ha konzekvensen dolgozol rajta, minden eddig megfogalmazott dologra pedig rengeteg szakirodalom van. Bizony, tanulni és fejlődni kell, először kemény lehet, de később már csak élvezet, és a pozitív visszajelzések bőségesen kárpótolni fognak.

Ezt mind saját tapasztalatból mondom, legalább 10 kiló felesleggel, nem túl helyes arccal rendelkezek, de olyan barátnőm van, hogy igazából magam sem hiszem el, külső és belső értékekben nagyon ott van. A személyes fejlődésem még a felénél sem tart, de el tudtam azt érni, hogy egy ilyen nő ne csak észrevegyen, hanem teljesen odalegyen értem.

Remélem tudtam hasznosan és motiválót írni.

Sok szerencsét!

2016. ápr. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!