Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimális fizetés, ami még nem tántorítja el a nőket, h kapcsolatba kezdjenek egy férfival?
Nyilván nem a pénz számít (remélem :)), de egy hosszútávú kapcsolatban fontos az anyagi biztonság. Tehát egy durva példát felhozva, az aki havi 27 eFt-ot keres nem túl vonzó egy nő számára, ha nincs meg benne a potenciál, h ez változzon. Mi az az összeg havi szinten, ami már nem jelent gondot, ha az már jelentősen nem fog növekedni az idő múlásával?
Illetve fordított helyzetben, a nő mennyit keressen minimum?
Kort és nemet írjatok!
Válaszokat elöre köszönöm!
Ha pályakezdő, de tele van ambíciókkal és lát fölfelé, akkor felőlem éhbérért is dolgozhat. Erről szól a ranglétra.
Ha egy olyan pozíciójú állása van ami stabil, tehát nem nagyon fog már fölfele menni, akkor számomra csak az a fontos, a kettőnk fizetéséből együtt tudjunk jövőt tervezni. Nem tudok számot mondani, hogy mennyi az optimális fizetés, de úgy "várom el" magamtól és tőle is, hogy ne kelljen a pénzen törnünk a fejünket és nélkülöznünk, esetleg a pénz miatt nem belevágni valamibe. (Pl. egy babába)
De hát nyilván a házasság és az összeköltözés is már egy olyan dolog, hogy mindkét fél részéről anyagi igénybevétel. Nyilván ezekbe is csak akkor vágunk bele, ha tudjuk, hogy meg tudunk élni kényelmesen együtt.
19/L
Szerintem ez inkább úgy működik, hogy mit lát a nő a férfin, hogy direkt nem megy dolgozni vagy azért törekszik arra, h jobb legyen.
Az én pl. alapján, mikor mi a férjemmel még jártunk, engem nem érdekelt, h mennyit keres, ez köztünk soha nem került szóba, úgy éreztem, h nincs is közöm hozzá.
Ettől függetlenül arra mindig volt pénz, h programot csináljunk v virágot hozzon, pl születésnapomon meglepjen valami aprósággal.
Egyszer fordult elő, hogy nem volt ismerkedésünk alatt munkája, és ő megmondta, h szégyel így feljönni hozzám, de aztán megbeszéltük, h nem ez a lényeg. Rá 1 héttel már volt munkája és stabil fizetése.
Igazából a pénzről sosem beszéltünk, nagyon felületesen jött szóba járásunk alatt (ami akor kb 100 e ft volt)
Inkább az esküvő után dobtuk össze amink van, tehát mi közös kasszára kerültünk. (ő 130 e én 110 ezer)
Nekem sosem volt mérvadó, h kizárólag 300 ezertől kezdődhet a fizuja.
És tök büszke vagyok rá, h így is egy nagyon szép esküvőnk volt, kisérőgyűrűvel, fehér ruhával. stb Az eljegyzésnek is megadta a módját.. De hogy ennyi pénzből hogy csinálta? Nem tudom! :)
30N
Én 190 ezret keresek pályakezdő nőként, így nem érdekel, hogy a tényleges szám mennyi, de e körül legyen minimum. Nagy ambicióim vannak, és ehhez úgy érzem fontos, hogy a másik is ugyanígy lássa, ugyanez legyen a véleménye, hozzáállása. Különben csak a vita van.
Bár nekem van barátom, de ha nem lenne így nézném.
24L
A 190 ezres fizu engem is érdekelne.. :)
Hmm, meglepődtem a válaszokon eléggé, hogy itt, GYIK-en ennyire "le" adják az igényeket a nők.. holott ha kimegyek az utcára, ott egészen mást látok... Na mindegy -.-"
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!