Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi a minimális fizetés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a minimális fizetés, ami még nem tántorítja el a nőket, h kapcsolatba kezdjenek egy férfival?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a pénz számít (remélem :)), de egy hosszútávú kapcsolatban fontos az anyagi biztonság. Tehát egy durva példát felhozva, az aki havi 27 eFt-ot keres nem túl vonzó egy nő számára, ha nincs meg benne a potenciál, h ez változzon. Mi az az összeg havi szinten, ami már nem jelent gondot, ha az már jelentősen nem fog növekedni az idő múlásával?

Illetve fordított helyzetben, a nő mennyit keressen minimum?

Kort és nemet írjatok!

Válaszokat elöre köszönöm!

2015. aug. 6. 17:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
56%
Az attól függ, mennyire nézel ki jól. Ha férfias arcú, kék szemű, 195 cm magas, kigyúrt álompasi vagy, akár közmunkás is lehetsz. Ha átlagosan nézel ki, a minimális követelmény egy saját lakás és egy kocsi (persze nem 15 éves Suzuki). Ha ocsmány vagy, akkor pedig luxusvilla és BMW kell, hogy esélyed legyen.
2015. aug. 6. 18:26
 12/44 anonim ***** válasza:
8%
11-es... besírtam :"""D
2015. aug. 6. 18:32
 13/44 anonim ***** válasza:

Tőlem messze áll az anyagiasság, annyi lenne csak fontos, hogy a munkaszemlélete az állandó munkára összpontosuljon és vállalja be, hogy az olykor monoton is lehet, de a közepes vagy valamennyi fizetése megvan belőle. Szerintem azok a pasik mellett nem olyan jó nőnek lenni, aki állandóan rengeteg pénzt ver bele az álmaiba:

1. mindig új és utópikus vállalkozásokra, beruházásokba (és nem tudod lebeszélni róla semmiképpen),

2. mindig a legújabb autókba, legropogósabb internetes telefonokba és számítógépes kütyükbe - nőként ezekről sem tudod lebeszélni ...

2015. aug. 6. 18:46
 14/44 anonim ***** válasza:
32%

Hehe. Meg sem lep, hogy le lettem szavazva, hűen tükrözi a magyar átlag mentalitást, hogy azt feltételezitek egy nőről, hogy csak szexuális szolgáltatással szerezhet átlagkereset feletti fizetést.

Mindegy, ettől nekem nem lesz rosszabb életem, nektek pedig nem lesz jobb.

Zárójelben jegyzem meg, hogy nekem volt annyi sütnivalóm, hogy tanuljak azoktól, akik sikeresebbek nálam, és ennek köszönhető részben a sikerem, mivel a családom semmiben nem tudott támogatni önhibájukon kívül. Erre a magyarok 90%-a nem képes, de nagyon sír, ha valakinek jobb nála. :)

2015. aug. 6. 18:46
 15/44 anonim ***** válasza:
67%

"hűen tükrözi a magyar átlag mentalitást, hogy azt feltételezitek egy nőről, hogy csak szexuális szolgáltatással szerezhet átlagkereset feletti fizetést."

Senki sem írt rajtad kívül. Nekem eddig eszembe se jutott, így viszont már kezdesz gyanús lenni :)

2015. aug. 6. 18:48
 16/44 anonim ***** válasza:
20%
"Bárki kereshet 190 ezret aki hajlandó szexuális szolgáltatások nyújtására a főnöknél. Vagy a másik lehetőség a 190 bruttó, azt én is megkeresem." Ezt a sort nem hiszem, hogy másnak címezte.
2015. aug. 6. 18:52
 17/44 anonim ***** válasza:

Összeget nem tudok írni. Alapból ha valaki beszűkült és már nincs benne potenciál, hogy változzon, az nálam esélytelen, mert unalmas. Bár ez inkább szakmai, nem anyagi értelemben számít.

Amit tudok: a páromnak nem volt fizetése, amikor elkezdtünk randizni. Aztán lett 180, majd 110, jelenleg 130 körül. A jövőben kinéz neki 150.

Én 100 körül keresek, de ha minden jól megy, akkor rövidesen ez is 150 lesz. Aztán tovább fölfelé.

Ha pedig elég jól állunk, akkor vállalkozásba kezdünk, elképzelhető hogy kocsmát nyitunk. Akkor kiszámíthatatlan, hogy mennyi lesz a jövedelmünk.

De legalább egész héten kocsmázhatunk :D

2015. aug. 6. 18:56
 18/44 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg félelmetes, hogy már 190ezres fizetés hallatán is annyira elveszti az önuralmát a többség, hogy irigységében nullára pontozza 6-ost. Jóemberek, Soprontól eggyel arrébb ennyi fizetés mellé segélyeket osztogatnak. Nálunk meg az ő adójából fizetik a te segílyedet (iskoládat/orvosi ellátásod/közmunkádat/nyugdíjad/közlekedésed/rendőreidet) . Legalább ezért becsülnétek meg! Mert a sok köpködés megunva előbb utóbb tényleg csak minimálbéresek meg nyugdíjasok maradnak az országban.
2015. aug. 6. 18:57
 19/44 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi lenne a minimum ideális, hogy ha egyik fél valami miatt tartósabban kiesik a munkából, még ne kerüljenek az utcára, legyen fűtés, víz, kaja, meg amik a legfontosabbak. A többi részletkérdés, de ha ez nincs meg, akkor gondok lehetnek. Persze felnőtt, önállóan kereső, dolgozni tudó emberekről beszélek, nem szülőknél élő diákokról.
2015. aug. 6. 19:29
 20/44 anonim ***** válasza:
25%
#14 bla bla bla. Süket duma. Kérdésre mégse tudnál válaszolni, hogy mivel keresel ennyit, inkább kikéred magadnak a feltételezést, hogy prosti vagy. Nézz inkább tükörbe!
2015. aug. 6. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!