Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimális fizetés, ami még nem tántorítja el a nőket, h kapcsolatba kezdjenek egy férfival?
Nyilván nem a pénz számít (remélem :)), de egy hosszútávú kapcsolatban fontos az anyagi biztonság. Tehát egy durva példát felhozva, az aki havi 27 eFt-ot keres nem túl vonzó egy nő számára, ha nincs meg benne a potenciál, h ez változzon. Mi az az összeg havi szinten, ami már nem jelent gondot, ha az már jelentősen nem fog növekedni az idő múlásával?
Illetve fordított helyzetben, a nő mennyit keressen minimum?
Kort és nemet írjatok!
Válaszokat elöre köszönöm!
190 nem olyan sok hogy prostinak kelljen lennie.
390 már nem olyan kevés de 190..
Hol élünk ma..
#11-esnél a pont. Leírta az igazságot. Sajnos ezt az ismerősi körömből több példával is láttam megvalósulni.
A 190 ezres hölgy pedig biztos nem az eszével jutott oda. :)
Vagy jól néz ki, nyújtott bizonyos szolgáltatásokat a kellő embereknél, vagy apuci/anyuci tette be valahova. Vagy szimplán csak egy hazudozó GYK-s felhasználó, végülis minden 2. ember ilyen itt. :)
Te jó ég milyen emberek vannak itt! :D
Feltételezik, hogy egy jól kereső nő, csak a testével juthatott oda, ahol van, mert mint tudjuk a nőknek nincs agyuk csak puncijuk... :D
Merkel is egy ribizli, ugye?
Egyébként, akik egyetemről kikerülnek, azoknál sejthető, hogy az átlagnál többet fognak keresni, úgyhogy egyetemen csak férfiak vannak, nemdebár? Hiszen, mint tudjuk a nők csak a terpesztéshez értenek, vagy áll mögöttük egy erős férfi, pl. apuci. Ugye így gondoljátok? :D
Aki 190-et keres az már csak kvrva lehet? Ennél nagyobb hülyeséget nem olvastam itt a gyékán.
A műszaki egyetemről BÁRMILYEN szakon kikerülő TELJESEN KEZDŐ mérnökök fizetése kapásból több mint nettó 190.
Már nem azért, de egy 3 éve pályán lévő egyszerű tanár is bruttó 227 035 forintot keres, a fizetésük emelését pedig törvény határozza. Szóval hiába szexelnek az igazgatóval, akkor sem kaphatnak csak úgy emelést.
"Vagy a másik lehetőség a 190 bruttó, azt én is megkeresem."
Tehát elárultad, hogy kevesebbet keresel, mint a nettó 190 ezres nő, gondolom ez a férfiúi hiúságodat sérti, ezért bebeszéled magadnak, hogy biztos csak azért, mert szét teszi a lábát és ezzel megnyugtatod a kis lelked, nem kell belátnod magadnak, hogy egyszerűen csak jobb nálad egy nő. Hiszen, ha te nem vagy képes havi nettó 190 ezret keresni, akkor nyilván egyetlen nő sem tud, hiszen az nem fordulhat elő, hogy egy nő okosabb legyen nálad, ilyen nincs, igaz?
Nem tudom hol élsz te, de az biztos, hogy egyetemet még messziről sem láttál.
Most tudtam csak felnézni, és végigolvasni a válaszokat.
Elsőre megdöbbentem a sok válaszon.
Majd miután végigolvastam, h nem is a kérdésre adtok ennyien választ, hanem csak egy hölgyet sértegedtek/védtek. Az a 190 tényleg nem olyam sok, hogy hihhetetlen legyen. Ha jól tudom Magyarországon átlag 140-150 körül van az átlag fizetés.
Viszont a sok válaszoló ellenére sem kaptam egy hozzávetőleges összeget. :)
"sok válaszoló ellenére sem kaptam egy hozzávetőleges összeget."
Mert ilyen nincs, minden nőnek más a fontos, nem lehet általánosítani. Lehet, hogy vmi luxusribi kizárólag havi félmillió felett kezd csak "kapcsolatot", van akinek mindegy, csak ne kelljen nélkülözni és van a hippi típus is, aki boldogan eléldegél bogyókon az erdőben. Egyre többen költöznek pl önellátó faluba, farmra, ahol meg igazán nem számít a pénz.
Kérdező, igazad van, hogy mondjak valami válaszfélét is, egy luxusribi havi 400-ért lett volna velem. Nem gondolom soknak, mert tényleg az egyik legszebb nő volt akivel valaha találkoztam, és szimpatikus is volt.
Átlag nőknek normális kapcsolatban szerintem annyi kell hogy ha kiesne az ő fizetése, például gyerekszülés miatt, akkor se lakoltassák ki őket a következő hónapban. Tehát legyen meg a minimális fizikai biztonságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!