Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a minimális fizetés, ami még nem tántorítja el a
nőket, h kapcsolatba kezdjenek egy férfival?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a pénz számít (remélem :)), de egy hosszútávú kapcsolatban fontos az anyagi biztonság. Tehát egy durva példát felhozva, az aki havi 27 eFt-ot keres nem túl vonzó egy nő számára, ha nincs meg benne a potenciál, h ez változzon. Mi az az összeg havi szinten, ami már nem jelent gondot, ha az már jelentősen nem fog növekedni az idő múlásával?
Illetve fordított helyzetben, a nő mennyit keressen minimum?
Egy minimálbéres meló azért jól jönne, amire minden hónapban lehet számítani, egyébként én eltartom magam, szóval nem várok senkitől semmit.
Ez volt az én válaszom. Utána elkezdte mindenki oltani a 190 ezret kereső lányt. Én 21 évesen kb. ennyit, 200-at keresek, most akkor ku.rva vagyok? :D Hova fajul a világ meg a férfiak...
2015. aug. 7. 16:39
32/44 anonim válasza:
Na jön a sok hülye nő aztán lenyomja azokat akik leírják az igazságot :D Nagyon kevés nő van aki oda jut , hogy jól keressen a legtöbb prosti vagy simán olyan aki szopja a fönőkét , aztán utána adja hogy ő mekkora nő, közbe csak egy nyomorult prosti..
Van pár aki az eszével jut el oda de ez 1000-ből 1. Itt gyk-n egy ilyen sincs mivel nem szorulna rá, itt az ilyen dákó polirozó senkik vannak akik okosnak hiszik magukat mert jól keresnek emiatt. Nem baj drágáim, de csak hogy tudjátok prostik vagytok :)
2015. aug. 8. 00:45
33/44 anonim válasza:
Biztos azok vagyunk, ha te mondod... :) Csak a buta nők járnak GYK-ra, ugye? :)
2015. aug. 8. 01:19
34/44 anonim válasza:
32es: anyád is az, igaz? Volt kitől tanulnod. Ki mint vet, úgy arat.
2015. aug. 8. 20:55
35/44 anonim válasza:
Legyen munkája. Magyarul fix minimálbér. Ha sokszor kirúgják pontatlanság miatt, az is árulkodó, szerintem csak annyi a lényeg, hogy viszonylag biztos állása legyen, ne minden második hónapban otthon sajnáltassa magát, és egye a kefét. Tudom, hogy sokakat hirtelen leépítés miatt rúgnak ki, most nem ilyen vészhelyzetekről beszélek. Hanem pl. nővérem férje sokáig nem dolgozott, mert ami adódott, nem vállalta el, derogált neki. Ennél még az is jobb, mintha elmegy minimálbérért. Mondjuk én még nem dolgozom, szóval lehet az is számítana, hogy minimum annyit keressen, mint én, akkor jobban felnéznék rá, ő lehetne a kenyérkereső, családfenntartó férfi, és sajnos társadalmi szerepekből, berendezkedésből adódik. Attól is függ, ki hány gyereket szeretne, mert ha igazán (még a 3 gyerek sem számít annak) nagy család az álom, ahhoz nem lesz elég a minimálbér, de én nem akarok nagyot.
2015. aug. 10. 09:31
36/44 anonim válasza:
anyád is prosti volt és egy ilyen alkalmi kapcsolatból születtél te is...nyomorék.
Miért ne kereshetne egy nő 190ezret anélkül, hogy szexualitásra kerüljön a sor...?
2015. aug. 10. 10:30
37/44 anonim válasza:
Nekem nem számít a pasi fizetése. Csak az a lényeg, hogy legalább egy Audi legyen, meg drága, nagy lakás. :) Hogy miből veszi meg az mindegy, veheti apuci pénzéből i, bűnözésből is vagy hitelből is. :)
25/N
2015. aug. 10. 11:06
38/44 anonim válasza:
Na ezért nem kellünk a nőknek. Én 120 ezret keresek és majd beleszakadok annyit dolgozom 12 órában. De ez egy nőnek nem kell. És csodálkoznak hogy ri.ancnak nézzük őket. Én soha nem foglalkoztam egy nőnek sem a fizetésével. A nők annál inkább. Mert lenézz mert nem egy hivalkodóbb helyre hívom hanem csak egy fagyira mert nincs több pénzem. Ez a legnagyobb szemétség. De tudom hogy ez nem változik hiszen már lassan 40 éves leszek. Csak ne álszenteskedjenek ezek a ri.ancok akiknek ennyire fontos a pénz. De ha hazudunk és azt mondjuk van lakásunk kocsink csak azt nem tudja hogy kölcsön. De ilyenkor ott dugnak ahol csak tudnak. Utána meg ha kiderül akkor meg milyen mocsok férfiak vagyunk. Azért hazudunk mert nincs. Ha nem hazudnánk egy nővel nem lehetnénk. Azok a nők akik ilyen anyagiasak, miért háborodnak fel mert leszarjuk az érzéseiket?
2015. aug. 10. 11:23
39/44 anonim válasza:
Az elején fogtam a fejem a válaszokon, de most már nagyon röhögök. Aki egy élet alatt nem volt képes elérni, hogy ne minimálbért keressen, annak rossz hírem van, nem tudjátok, hogy kell pénzt keresni. Lehet prostiként is persze, és lehet ezzel magad vigasztalni, de pénzt keresni nem nehéz, ha elvégzel egy értelmes diplomát, beszélsz angolul, és nem költözöl le a legkisebb lélekszámú településre az országban. Sőt, a jó szakma is elég. Ha te valamelyiket elutasítod a fentiek közül, az a te döntésed, de nem kell sírni, hogy a te munkád nem lesz olyan jövedelmező, mint másoké, akik időt szántak a saját képzésükre. Tudtátok, hogy egy átlag pályakezdő programozó 250-350 nettó körül kezd, ha szerencséje van több is? Akár nő akár férfi... Szintúgy egy mérnök, egy cnc programozó sem éhbérért robotol és a pénzügyi terület is egész baráti tud lenni még diploma nélkül is. A multi cégek pedig 30-50%al több fizut kínálnak, mint a magyar cégek. Ennek tükrében gondolt át újra hol siklott ki az életed, ha úgy véled egy nő csak a testével szerezhet pénzt... Szerintem egy találékony ember bárhol meggazdagodik, ha nem, akkor szimplán nem volt neki fontos.
2015. aug. 10. 14:03
40/44 anonim válasza:
39-es te hogyan tetted le a szakmát diplomát a nyelvvizsgát? Miből? Eltartott anyuci és apuci és közben enni adtak? Én állami gondozásban nőttem fel. Kaptam egy szakmát amivel sehova nem vesznek fel. Nincs diplomám és nyelvvizsgám. Nincs lakásom és nincs kocsim és családom. Honnan vegyek többet, hogy megtudjam finanszírozni? Hogy dolgozzam napi 12órát ha utána iskolába kell mennem. A minimál bérből egy albérletet rezsit ennivalót nem lehet megfinanszírozni. Nem gondolod hogy amit írtál az hülyeség és nagyon sokaknak elérhetetlen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!