Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt ilyen nehéz egy viszonylag egyedibb embernek hozzá megfelelő párt találnia? (26/F)
Figyelt kérdés
Hol lehetne olyan nőkkel ismerkedni akik eltérnek az átlagtól?2018. szept. 26. 14:18
1/28 anonim válasza:
3 fajta ember letezik. Az atlagos, es a nem atlagosbol 2 fajta. Utobbibol az atlag alatti kerdez ilyet, az atlag feletti meg nem kerdez olyat, amit egy 7 eves kislany is megmagyaraz.
You are welcome.
2/28 anonim válasza:
Mitől vagy egyedi és mik az elvárásaid?
3/28 A kérdező kommentje:
Első:Átlag feletti vagyok külsőre meg belsőre is.Csak ehhez mérten keresek.Én egy számomra átlagos nővel nem tudnék komoly kapcsolatot elképzelni.
2018. szept. 26. 14:23
4/28 A kérdező kommentje:
Második:A gondolkodásmódom és az értékrendem tesz azzá és mondjuk a tudásom.
2018. szept. 26. 14:23
5/28 anonim válasza:
Ha átlag feletti lennél, nem tennél fel ilyen idióta kérdést, már bocs.
6/28 A kérdező kommentje:
Mások véleményére is kiváncsi vagyok.Nekem is van egy elméletem miért nehéz de több szem többet lát.Ennyit arról ki az idióta te szerencsétlen.
2018. szept. 26. 14:54
7/28 anonim válasza:
Mitől átlag feletti a külsőd és mitől annyira különleges a gondolkodásod? Komolyan érdekel, és próbállak nem elítélni az arroganciád miatt.
8/28 anonim válasza:
Ha meg parszor leirod, talan el fogod hinni, hogy tenyleg akar csak kicsit is ersz valamit.
De aki ertelmes az nem bizonygatja vadidegeneknek azt. Hanem elengedik a fuluk mellegg ha lehulyezik oket.
Te kis butus 😍
9/28 anonim válasza:
"és mondjuk a tudásom."
Ahhoz képest központozni nem nagyon tudsz.
10/28 anonim válasza:
Átlag feletti külső? Na mutass képet, majd mi megmondjuk tényleg az-e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!