Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt ilyen nehéz egy viszonylag egyedibb embernek hozzá megfelelő párt találnia? (26/F)

Figyelt kérdés
Hol lehetne olyan nőkkel ismerkedni akik eltérnek az átlagtól?
2018. szept. 26. 14:18
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
"Én nagyon sok mindenben más vagyok mint az átlag de semmiképp nem jelenteném ki hogy magasabb rendű vagyok ettől sőt. Az ha valaki más nagyban meg is nehezítheti a mindennapjait. Ez az átlag feletti vagyok belső terén nekem nagyzolósan hangzik." Nem mondtam hogy felsőbb rendű lennék ettől.Ezt valószínűleg te értelmezted így.
2018. szept. 26. 18:00
 22/28 anonim ***** válasza:
32%
Az egyediség, egyéniség manapság főbenjáró bűn, Kérdező. Ha nem tartasz a birkacsordával és nem bégetsz velük kórusban, ki vagy közösítve, deviánsnak meg fogyatékosnak vagy bélyegezve, és kvázi elástad magad. Amióta a demokráciából a hülyék diktatúrája lett, azóta bajos az okosnak a tudatlanok közt.
2018. szept. 26. 18:07
 23/28 A kérdező kommentje:
Szerintem régebben sem volt leányálom azoknak akik nem a mainstreamben gondolkodtak.
2018. szept. 26. 18:22
 24/28 anonim ***** válasza:
44%
Ez igaz, viszont régebben nemcsak hogy elnézték a szabadgondolkodókat és a nonkonformistákat, hanem még a véleményeiket is meghallgatták, tekintve hogy az intelligencia jobban dominált, nem a pénz meg a nagy pofa. Manapság pedig mindenkit patologizálnak, aki nem birkul együtt a csordával.
2018. szept. 26. 18:29
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
Nézőpont kérdése utolsó. A nagy gondolkodókra mondhatjuk hogy egyediek voltak és többnyire nem ágyban párnak között szeretteik és követőik körében találtak meghalni. Jellemzően megcsonkították vagy kivégezték vagy minimum kirekesztették azt aki az aktuális hiedelmekkel normákkal szembe ment. Talán az ókori görögök voltak azok akik örültek a gondolkodóknak de szerintem ott se mindenki értékelte őket. Aztán lehet tévedek de nekem ez az “ocsmány kapitalista világ pfujj” meg a mai világban... mai nők... jellegű mondatok mindig “megütik a fülem”. Régen is olyanok voltak az emberek mint most legalábbis az alap felfogások reakciók nem sokat változtak.
2018. szept. 26. 20:12
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem a középkorra kell gondolni, ahol a szabadgondolkodókat máglyán pecsenyévé sütötték, hanem mondjuk a felvilágosodásra. Konkrétan ők voltak azok, akik újítottak, más megoldásokat kerestek, az ő tudásuk által fejlődött az emberiség. Pl. repülő azért létezhet, mert míg a birkatöbbség kánonban szajkózta, hogy márpedig levegőnél nehezebb tárgy nem repülhet, valaki képes volt másként gondolkodni. Az ipari forradalom létre se jöhetett volna nélkülük.

Régebben az egész párkapcsolati piac sokkal kiegyensúlyozottabb, rendezettebb volt, ez történelmi tény. Alapból nem léteztek pl. ilyen legalja hányinger oldalak, mint a viszony.hu meg a puncs.hu, és a nők igenis díjazták az intelligenciát, becsületességet. Igen, voltak annak idején is pénzvadász nők, meg hozományvadász férfiak, viszont ők voltak a kisebbség; kiközösítették, kiröhögték, és ha tehették, seggbe is rúgták őket. Manapság pedig már jóhogynem kötelező megcsalni a "szeretett" partnert, a társkeresésben meg nyomatják vég nélkül a hülye kaszt-elméletet, amit persze az egyik oldal rendszeresen felrúg...

Hajlandó vagyok elfogadni, hogy anno se volt épp egyszerű téma a párkeresés, de messze nem volt ennyire problémás.

2018. szept. 26. 21:47
 27/28 A kérdező kommentje:
Azért szerintem más hogy kivégeztek régebben valakit a másképp gondolkodás meg más most.Azért már annyira nem divatos ez.
2018. szept. 26. 21:48
 28/28 A kérdező kommentje:
*miatt
2018. szept. 26. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!