Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nőnek nagyon minimálisan számít a külső és a pénz akkor viszonylag könnyen talál párt magának?
Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt. Valóban nem számít neki a külső volt neki csúnya kövér helyes izmos stb. Mindenféle pasija volt már. Volt neki szegény pasija is.
Viszont mindig volt pasija. Most is kapcsolatba van. Ha keres pasit magának általában 2 hónap belül összejön.
Vajon köze lehet hogy ilyen szerencsés a pasikban hogy egzisztencia külső nem nagyon számít neki vagy csak a véletlen műve esetleg
2016. ápr. 2. 13:16
1/10 anonim válasza:
Gondolkozz kicsit. Ha egy dobozban van 10 különböző színű cukorka és mindegy, melyiket veszed ki, mert szereted mindet nagyobb esélyed van jót húzni, mint aki csak a zöldet szereti és a többit utálja? Na ugye :)
2/10 A kérdező kommentje:
Azért szerintem nem mindegy milyen cukorka. Bensőbe válogat azért. Kedvessé inteligencia empátia figyelmesség fontos neki.
2016. ápr. 2. 13:24
3/10 anonim válasza:
Szerintem ha akar akkor igen,rovid idon belul talalhat.A ferfiaknak talan nehezebb ezen a teren.
4/10 anonim válasza:
Jó, nyilván válogat valamilyen szinten, de akkor is a lényeg az, ha neki sokkal több típusú ember jön be, nagyobb eséllyel talál párt, mint aki válogatós és csak a szőke herceg fehér lovon jöhet számításba.
5/10 VirágésBence válasza:
Több jó belső tulajdonságokkal rendelkező ember van, mint szép, szerintem ezért könnyebb neki párt találni.
7/10 anonim válasza:
hogyha barátkozós típus és könnyen ismerkedik új emberekkel akkor könnyen talál. ha szociofóbiás mint én akkor még egy elvárásokkal teli buta liba is könnyebben talál szóval szerintem főleg ettől függ
8/10 anonim válasza:
Nem unod még a kamukérdéseket, Jáksó?
9/10 anonim válasza:
Valószínűleg megnyerő a személyisége,és ez úgy hat másokra, hogy mások is lehengerlőbben tudnak vele viselkedni.Ergo a vonzalom könnyebben kialakul a részéről. Ez pedig túlmutat a külsőségeken.
Röviden,szerencsés alkat,ennyi :)
10/10 Noren1989 válasza:
Igazából csak kapcsolatfüggő a csajszi.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!