Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ilyen típusú férfi van, ha egy nőnek ezek az elvárásai akkor viszonylag könnyen talál párt magának?
Figyelt kérdés
180 cm vagy magasabb, izmos sportos felsőtest átlagos arc netto 200 ezer vagy magasabb jövedelem, határozottság és magabiztosság.2018. máj. 20. 11:54
1/7 anonim válasza:
Nőként akkora marhaságnak tartom ezt a listázást.
Találkozok valakivel: vagy bejön vagy nem. Halad az idő, a zemélyiségünk vagy passzol vagy nem. Ennyi.
Mondjuk.
Tiszta vicces lett volna, ha mérőszalaggal mentem volna randira, ahova a beugró a bérjegyzék bemutatása lett volna.
Tudod, az a szánalmas, hogy az ilyen megjegyzések miatt nézik a férfiak a nőket ( úgy tűnik, jogosan) anyagias, felszínes ribiknek.
"Normális" nőként meg folyton stresszel, hogy bebizonyítsam, én nem ilyen vagyok.
Hogy ne csak offoljak: sok magas és deltás fiút szoktam látni.
2/7 iamaveryniceguy válasza:
Ezek miért számítanak nagy elvárásnak?
180 cm felett kezdődik egy férfi és alap, hogy nem nyüzüge.
200 netto alatt pesten nem lehet megélni.
Milyen férfi az, aki nem határozott és magabiztos?
3/7 A kérdező kommentje:
2. Nem azt kérdeztem hogy ezek alacsonyak vagy magas elvárások hanem azt hogy sok férfi felel meg ennek és viszonylag könnyen talál ilyen párt magának egy nő vagy nehezen?
2018. máj. 20. 12:13
4/7 anonim válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van :)
5/7 anonim válasza:
Talán ha a férfiak negyedére igaz ez, de az összes nő csak az ilyen férfiakhoz képes vonzódni.
6/7 anonim válasza:
én csak 176 cm vagyok tehát nem férfi de nettó 500E keresek, a többi stimmel de kellenél a faxomnak a hülye kategorizáló fajtáddal együtt.
7/7 anonim válasza:
A fiatal férfiak talán harmada felelhet meg a kritériumoknak. Az, hogy a nő mennyire könnyen talál magának ilyet, az függ a külső megjelenésétől és a belső tulajdonságaitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!