Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az oka általában annak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka általában annak ha egy férfi több éve nem talál barátnőt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
8%
Biztos a személyiségével van valami ami nem nyerő a nőknél. Ha csak nem egy lakatlan szigeten él. Ott az adott hely hölgysűrűségével a probléma.
2018. ápr. 27. 12:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi egyes, én is erre gondoltam kb.
2018. ápr. 27. 12:34
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem vonzó a nők számára. Nem csak a személyiségével lehetnek gondok, pl. ma már nem áll az a régi mondás, hogy "elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél". Sőt az is előfordulhat, hogy bizonyos nők vonzódnának hozzá, de őket meg az adott férfi nem tartja vonzónak. Millió oka lehet, a személyiség ezek közül csupán egy.
2018. ápr. 27. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem ez igenis csak személyiség függő. Én már jöttem össze olyan passassal aki EGYÁLTALÁN nem tetszett, sőt... de annyira (olyan volt mint amit a nagykönyvben megírtak---legalábbis az én álmaimban), hogy teljesen oda lettem érte.

Szóval RITKA, de meglehet találni azt, akibe akkor is beleszeretünk, ha nem látjuk tegyük fel... ;)

2018. ápr. 27. 12:46
 5/18 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem inkább a személyiség mert a legcsúnyább pasinak is van nője. Család segítő vagyok és sokszor járok ki rossz körülmények közé és bizony sok mélyszegény csúnya fogatlan férfit látok csinos szép lánnyal
2018. ápr. 27. 12:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ez egy nagyon összetett kérdés.Én magamból indulok ki, 35 vagyok, sosem volt kapcsolatom és én ùgy érzem......hogy nem valójàban nem is akartam soha, nem akartam azt a természetes és nagyszerű szabadsàgomat felàldozni egy kapcsolat végett.Most jelenleg Sem tudom, hogy mut akarok.....de múlnak az évek,,,öregszem,, az idõ eljàr felettem....ès egyedül sem jó!😔
2018. ápr. 27. 12:48
 7/18 anonim ***** válasza:
Mennyit szoktál csajozni, az elmúlt években hány nővel ismerkedtél meg?
2018. ápr. 27. 12:49
 8/18 anonim ***** válasza:
32%
Inkább másképp kérdezem: hány nőt szólítottal meg az elmúlt évek alatt?
2018. ápr. 27. 12:50
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Ez a személyiség dolog azért érdekes, mert szinte bármire rá lehet húzni. Arra speciel pont nem, amikor pl. egy fórumon megismerkedsz egy nővel, nagyon jól elvagytok, hosszasan el tudtok beszélgetni akár telefonon is (tehát még a hangod is hallja), majd egy képcsere után hirtelen eltűnik és többé nem is hallasz felőle. Ilyenkor mi történik a személyiséggel, miben változik meg?
2018. ápr. 27. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
51%
De igaza van a kérdezõnek, mert én is ebbe a cipõbe jàrok.A személyiségünkel van a gond.
2018. ápr. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!